Kategorier
Ambassadør Blogg Langrenn Løp Tester Tips Uncategorized

Johaug Concept, en favoritt som alltid!

De fleste av dere vet jo at jeg super fan av Johaug og har vært det en stund. Denne skidressen topper listen over det jeg liker aller best, og for ikke å snakke om fargen!

Denne skidressen kan brukes til så mangt. Ettersom vi har hatt en dårlig vinter her på Østlandet har jeg brukt denne tøyet når jeg har løpet en del ute i vinter, noe som har fungert veldig bra. Det fungerer på sett og vis på samme måte som når du går på ski, altså i aktivitet og gjerne med høy intensitet. Jeg har jo skrevet om dette tidligere, men jeg vil likevel poengtere at jeg syntes det puster godt og holder på varmen de stedene det trengs som mest, altså på forside lår og fremside av overkroppen. Her beskytter det godt mot vind og den verste kulda mens det puster bedre og lettere på baksiden slik at du ikke blir så fort klam og i verste fall våt. Da er det fort gjort å bli kald, og det vil vi jo ikke. Jakken finner du her og buksen finner du her

Buksen er det utrolig god strech i, noe jeg foretrekker og vektlegger når jeg skal ha klær som skal brukes i aktivitet, enten om det er langrenn, løping eller styrketrening. Det gjør at det sitter bedre på kroppen og det er naturlig nok enklere å bevege seg i det. Et must i mine øyne!

Noe jeg vil fokusere litt ekstra på når det kommer til denne, er fargen. Ja, det er kanskje en noe mer spesiell farge enn hva Johaug har hatt på denne modellen tidligere, men også så utrolig kul! Jeg syntes den fremhever farge på både hudtone, hår og øyne så godt! Noe utenom det vanlige, og en farge som skiller seg ut i løypa. For hvorfor skal man være lik alle andre? Nei, velg noe kult, en farge som kanskje får deg utenfor komfort sonen din? Jeg syntes denne er veldig tøff og blir mer og mer glad i den.

Vi har fortsatt denne i butikken på Ullevål stadion, og jeg utfordrer deg til å gå for en farge litt utenom det vanlige! Kanskje til vinterferien eller påsken?

Hilsen Kristin Weyer-Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.