Kategorier
Ambassadør Blogg Løp Tester Tips Treningsglede

Nyheter fra Johaug i butikk!

Våren er her og sola skinner som aldri før om dagen! I hvertfall her på Østlandet er vi i skikkelig vårstemning.  Temperaturen er på pluss siden for lengst og det er mange som benytter seg av det nydelig været til å trene ute.

Personlig elsker jeg å trene ute, både på sykkel og ved å løpe, men jeg er ganske kresen på været.

I disse vår ukene har jeg løpt mye i tøy fra den nye vår/sommer kolleksjonen til Johaug. De går sommeren i møte med nydelig og duse pastellfarger og dette er en fargepalett som gjør meg skikkelig glad! Et friskt pust inn i treningsgarderoben var akkurat det jeg trengte nå.

Først må vi snakke om Sheen tights. Den er laget av et pustende, fukttransporterende og utrolig elastisk materiale! Den er som en drøm å ha på og jeg har faktisk brukt den mye utenom trening også, til mer hverdagslig bruk bare fordi den er så god. Den er ganske høy på livet, noe jeg digger med denne tightsen. Den sitter veldig godt på under høy intensitet, altså ved løping/jogging og jeg syntes den gir godt med støtte rundt lår og rumpe. Tommel opp for det! Den har også en smart og lite synlig lomme hvor du har plass til det aller mest nødvendige.

Til tightsen har jeg brukt Impel singlet. Den har også samme duse fine farge og disse to er så fine sammen. Jeg syntes egentlig alt i denne nye kolleksjonen passer sammen i fargene og man kan mixe og matche akkurat som man vil, man ser like fin ut uansett! Singletten er også av samme behagelige materiale. Den puster godt og sitter godt inntil huden. Godt med  stretch og den har en feminin, innsvinget passform. Jeg liker også at den ikke er så veldig utringet i halsen, men akkurat passe.

Selv om det er varmegrader ute er det enda ikke så varmt at kun en singlet er nok. Jeg har derfor brukt Breez jakke over, og det går akkurat når sola står på. Ellers har jeg brukt den når jeg har trent innendørs og når jeg varmer opp på mølla med rask gange før jeg begynner å løpe. Denne jakka er jo et smykke i seg selv. Jeg elsker det feminine uttrykket over den og også her finner du de behagelige fargetonene som passer til det aller meste. Den tar også utrolig liten plass hvis du ruller den godt sammen og vil putte den i en lomme. Vekten er det selvsagt heller ikke noe å si på. Jakken er også vannavvisende, vindtett og den puster samtidig veldig godt. Opplever ikke at den blir klam og vår på innsiden ved bruk om middels/høy intensitet. Super jakke å ta med seg på løpetur dersom man er redd det skal bli kaldt på sommeren vil jeg si. Baksiden består av et godt pustende materiale og det er en god hette på jakken, jeg elsker hette så det er et stort pluss fra meg!

Så, derom du skal finne løpegleden fremover kan jeg anbefale dette settet på det varmeste. Jeg syntes Johaug er utrolig flinke både på materiale, farger og fasonger. De vet hva de driver med og overrasker år etter år med de lekreste klærne til oss som liker å holde på med fysisk aktivitet. Jeg mener jo selvsagt at dette er klær for alle, for de har absolutt noe for en hver smak og for en hver anledning, så jeg er sikker på at du finner noe du liker.

Jeg håper dere alle får en fin påske, selv om vi er i spesielle tider og ikke alt ble som forventet i år. Ta vare på hverandre og dere selv, husk at frisk luft er en god trøst!  Påskeklem fra Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.