Kategorier
Uncategorized

Nyheter fra Fuel Of Norway! -En ny favoritt!

I og med at Birken nærmer seg tenkte jeg å komme med et aldri så lite tips til dere. Jeg har en stund nå vært fan av Fuel of Norway og de har nå kommet med smakfulle nyheter på gel fronten. Jeg brukte disse blant annet under OsloTri og har tenkt å bruke de på Birken førstkommende helg.

Det første jeg må påpeke er smaken. Disse smaker noe utenom det vanlige etter min mening og det var sånn at jeg gledet meg til å ta en gel. De kommer i smakene blåbær, stikkelsbær og rips. De smaker søtt og frisk på hver sin måte. Ripsen kommer med en god dose koffein i tillegg, hele 100 mg! Det er nok til å kickstarte kroppen min i hvert fall! Genialt å ha med seg på lengre turer og ikke minst ritt som strekker seg over tid.

Det andre er at gel`ene er nokså tyntflytende, noe som gjør de lettere å svelge når pulsen er høy. Dette mener jeg er avgjørende om jeg i det hele tatt gidder å få i meg noe underveis i et ritt.

Blåbærsmak:

Ingredienser: Vann, maltodekstrin, fruktose, blåbærjuicekonsentrat, naturlig aroma, konserveringsmiddel(kaliumsorbat)

https://www.milslukern.no/product.html/fuel-of-norway-energigel-blabar

Stikkelsbærsmak:

Ingredienser: Vann, maltodekstrin, fruktose, stikkelsbærjuicekonsentrat, naturlig aroma, konserveringsmiddel(kaliumsorbat)

https://www.milslukern.no/product.html/fuel-of-norway-energigel-stikkelsbar

Ripssmak med koffein:

Ingredienser: Vann, maltodekstrin, fruktose, ripsjuicekonsentrat, guaranaekstrakt, naturlig aroma, konserveringsmiddel(kaliumsorbat)

https://www.milslukern.no/product.html/fuel-of-norway-energigel

Jeg gleder meg i hvert fall til å dunke grus i helgen med disse nye favorittene på baklomma! Anbefaler deg også å prøve!

Hilsen Kristin Weyer-Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.