Kategorier
Ambassadør Blogg Langrenn Tester Uncategorized

Test av Dæhlie jacket legend 3.0 og pants flow

Dæhlie sportswear har kommet med plagg jeg virkelig elsker denne sesongen. Denne vinteren har jeg testet både løp- og skiklær fra Dæhlie, og de har blitt et naturlig valg når jeg åpner skuffen i klesskapet for å kle meg til trening.

Selv de innerste plaggene som ikke syns er helt fantastiske, og jeg har virkelig lagt mitt elsk på «Airnet wool» ulltrøyen. Denne har jeg skaffet meg flere av i samme eksemplar da det er en skuffelse hvis mannen i huset ikke har satt på ullvask dagen før. Jeg måtte bare få dette på trykk før jeg fortsetter med skidressen.

Jeg har testet ”pants flow wmn” og ”jacket legend 3.0 wmn”. De er begge plagg som passer til turer på de kaldere dagene, men jeg har også testet de i mildt vær. Begge plaggene er formsydd og har meget god passform. De er vind og vannavvisende og holder godt på varmen selv på sure dager med mye vær og vind.

Buksene har stretch som gir god bevegelighet noe jeg syns er viktig. De verken klemmer eller strammer på enkelte steder under aktivitet. Jeg er plaget med verking i knær etter endt skitur i kaldt vær, men har ikke kjent noe til det med disse buksene. De har ekstra foring i knærne som isolerer og kanskje dette har bidratt til at smertene uteblir, hvem vet. Jeg er i hvert fall stor fan av dette plagget.

Når det kommer til jakken er denne også meget behagelig. Jeg liker spesielt godt at den er såpass lang i overkroppen. Dette gjør at vind ikke slipper inn i underkant og gjør meg kald. En annen ting jeg vil påpeke er den deilige halsen. Ofte føler jeg meg litt kvalt hvis glidelåsen trekkes helt opp. Denne halsen har en vidde og stivhet som gjør at jeg faktisk kan trekke den helt opp i utforkjøringene og ikke kjenne den iskalde gufsen trene lang inn i margen. ”I love it”.

Denne skidressen er rett og slett herlig, og jeg vil påstå at man får to plagg som virkelig er verdt pengene. Selv om de er ment for kaldere dager med høy intensitet mener jeg de er like gode på milde og rolige langturer også.

 

God trening 🙂

Julie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.