Kategorier
Ambassadør Blogg Langrenn Løp Tester Uncategorized

Test av Dæhlie winter tights og spectrum 3.0 jakke

Med utallige alternativer på markedet er det ikke lett å vite hva man skal velge til løpeturene om vinteren. Jeg har testet Dæhlies tights winter woman og jeg elsker den.

Dette er en varm tights med temperaturregulerende ull som holder deg varm på de litt kaldere løpeturene. Flere av de mer isolerte tightsene kan føles litt klumpete å ha på seg, men denne modellen er behagelig og bevegelig gjennom hele treningsøkten. I tillegg til ullmateriale er den utstyrt med vind og vannavstøtende softshell i fronten ned til knærne som gjør at man ikke føler kulden trenge gjennom stoffet. Selv har jeg kun testet den på løpetur, men den fungerer også bra i skisporet.

 

 

 

Sammen med tightsen har jeg testet jakken spectrum 3.0, også fra Dæhlie. Dette er en meget lett og vannavvisende jakke. Jeg føler at enkelte løpejakker fort kan bli for tette og dermed fort kalde under langvarig aktivitet. Spectrum jakken har en stripe midt bak og et område under armene med et pustende stoff som gjør at den kvitter seg med fuktighet underveis. Dette gjør også at jakken er temperaturregulerende noe som jeg setter stor pris på under mine treningsøkter. Under jakken bruker jeg et baseplagg av ull, og justerer eventuelt med flere etter temperatur. Noe jeg setter stor pris på med denne jakken er de to sidelommene. Jakker uten lommer er klønete, og jeg har alltid med meg mobil, nøkler og eventuelt en sportsbar når jeg er ute å trener. Da er det veldig kjekt å ha et sted å putte dette.

Dette er to herlige plagg fra Dæhlie som ikke bare er gode og trene i, men i tillegg ser de helt smashing ut.

God økt!

Julie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.