Kategorier
Uncategorized

Fuel of Norway er endelig lansert!

Du har kanskje sett at det har dukket opp et merke med navn Fuel Of Norway? Du har kanskje også tittet innom nettsidene deres for å se hva dette produktet er for noe? Du har kanskje ikke blitt noe klokere av den grunn? Fuel of Norway har drevet med hemmelighold på militært nivå, men nå er produktene her og Milsluker’n er en av få sportsbutikker som selger produktet.

Før helgen fikk jeg meg en pose med Fuel of Norway Solbær sportsdrikk for å teste på helgens økter. Det er lenge siden jeg hørte om produktet for første gang, men veldig lite har vært offentliggjort. Det har rast på med utøvere og lag som bruker/tester produkter, men ikke noe info om hva det inneholder og hva som er spesielt med produktet. Noen av utøverne de samarbeider med er:

  • Team Joker Fuel Of Norway (sykkel)
  • Team Koteng (langløp ski)
  • Ringerike Panthers (Hockey)

Hvorfor skal man velge en liten norsk aktør og hva skiller Fuel Of Norway fra de andre?

Det kryr av sportsdrikker på markedet. Noen er veldig bra, men andre er i mine øyne ikke noe å ha. Har Fuel of Norway noe å komme med i dette markedet? Ja, absolutt er min mening. Nå skal jeg ikke si noe om hvordan det fungerer under lange, harde konkurranser. For jeg har ikke testet det i konkurranse enda. Det de i mine øyne virkelig har fått til er smak. Det er en veldig naturlig og behagelig drikke. Faktisk en av de beste sportsdrikkene jeg har prøvd når det kommer til smak og hvor lett den er å drikke. De reklamerer med at den er fri for konserveringsmidler, kunstige aromaer og at smaken kommer fra knuste bær og frukter. Dette merkes.

En annen ting Fuel of Norway har skjønt er pH-verdi. Den inneholder pH-verdi på over 5, noe som er veldig bra til å være sportsdrikk. Drikker med pH-verdi under 4,5 bør man holde seg mest mulig unna når det kommer til tannhelse. Så dette er i min bok veldig positivt og nesten en grunn alene til å velge Fuel of Norway foran merker med lavere pH. Hvertfall i den daglige treningen. Jeg har også troa på at Fuel Of Norway vil passe veldig godt for de som sliter med magen når det kommer til sportsdrikk.

Næringsinnhold Fuel of Norway Solbær:

 

 

 

 

 

 

 

Er du på utkikk etter sportsdrikk er absolutt Fuel Of Norway verdt å teste ut. Den er bare til salgs i enkelte sportsbutikker og kan kjøpes hos Milslukern her: Fuel Of Norway

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.