Kategorier
Ambassadør Blogg Langrenn Løp Tester

Test av Bjørn Dæhlie Jacket Legend 3.0 og Pants Pro

Test av Bjørn Dæhlie Jacket Legend 3.0 og Pants Pro

Årets utgave av Bjørn Dæhlie Jacket Legend 3.0 er akkurat så bra som jeg hadde håpet på! Dette er en topp jakke for oss som krever maks bevegelse og komfort i tillegg til alle de tekniske egenskapene. Jakken puster godt, samtidig holder den deg tørr og varm. Når jeg testet den var det 6-7 minusgrader og jeg hadde bare en 60/40 ulloverdel under. Etter få minutter hadde jeg oppnådd riktig kroppstemperatur og den holdt jeg hele veien. Jakken er vind- og vannavisende, så den passer til de fleste forhold.

Noe som kjennetegner bra treningstøy er at du ikke tenker noe spesielt over hva du har på deg når du trener. Det klemmer ingen steder og det er ikke noe som strammer og begrenser bevegeligheten. Holder du deg varm og tørr og klærne ser bra ut i tillegg, så er det lite å utsette!

Sammen med Legend-jakka testet jeg Bjørn Dæhlie Pants Pro. En svært god bukse som følger samme oppskrift som nevnt over. Her er det fokus på at buksen skal sitte godt og gi full bevegelighet. Jeg føler ofte at både løpebukser og langrennsbukser har en tendens til å bli litt lange i skrittet som medfører litt dårligere bevegelighet. Dette kan ha litt med at jeg bare rager 170 cm over bakken, men med denne buksen var dette ikke noe problem. Full bevegelighet og vind- og vannavisende front, med en litt mer stretch og ventilerende bakside. I tillegg er buksa formsydd, så den sitter godt og fanger lite vind!

                    

Konklusjonen er altså at dette er en jakke og bukse som fungerer utmerket både til løp og langrenn. Jeg gleder meg til å ta fatt på vinteren!

Hilsen André

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.