Kategorier
Blogg Konkurranse Løp Uncategorized

Milsluker’ns skoanbefaling

Skal du løpe i mye terreng kan vi anbefale disse terrengskoene. Da gjelder det å ha godt grep i terrenget, og for de alle fleste er litt demping i skoene å foretrekke. Milsluker’n Sport fører en rekke egnede lettvektsmodeller for terreng, og det er vår beste anbefaling for denne traseen. Nedenfor ser du et knippe av vårt utvalg.

Her er modeller vi anbefaler fra vårt rike utvalg av terrengsko:

Saucony «Peregrine», veil. kr 1500,-(dame- og herremodell) Dette er av lettvekterne våre med mest demping, men likevel med svært god løpsfølelse.

La Sportiva «Helios», veil. kr 1799,- (dame- og herremodell) En etablert favoritt i vårt sortiment! Kanskje den skomodellen som dekker best opp til så som Nordmarkstraver’n eller nettopp som ecoTRAIL med variert underlag.

Salomon «S-lab Sense 6 SG», veil. kr 1899,-. Etterspurt lettvekter som er midt i blinken for konkurranser og trening på variert underlag. Fin for deg som har relativt smal fot. Fantastisk løpsfølelse.

Salomon «Speedcross Pro«, veil. kr 1599,-. Litt mer demping enn Salomon S-lab Sense. Gummiblandingen i «Speedcross Pro» er også vesentlig forbedret fra den opprinnelige Speedcross-modellen. (dame- og herremodell)

Hoka «Speedgoat», veil kr 1899,-. Her er terrengskoen for deg som vil tenke skadeforebyggende og sikre deg med full demping på hardt underlag, samtidig som skoen griper godt i terrenget. (dame- og herremodell)

Icebug «Acceleratis», veil. kr 1300,-. Lettvekter for terreng med fantastisk løpsfølelse og grep i terrenget for deg som er lite avhengig av demping. (dame- og herremodell)

Icebug «Oribi», veil. kr 1500,-. Lettvekter fra Icebug med mer dempehjelp enn på Acceleratis-modellen, men med det samme gode grepet i krevende og sleipt terreng.

Inov8 «X Talon 225«, veil. kr 1560,-. Inov8 er kjent for sine sko med ekstremt grep. Dette er en av flere lettvektere vi anbefaler fra dem. Denne modellen er for de som trenger minimalt med demping, men foretrekker maks løpsfølelse i terrenget.

Skulle ikke disse lettvekterne bli valget ditt, så kom innom Milsluker’n og se vårt brede utvalg av både nulldropp-sko i de ene ytterenden eller terrengsko med mer demping enn lettvektsskoene i den andre enden av skalaen.

Se vår nettside:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.