Kategorier
Matblogg Uncategorized

Gulrot og cashewnøtt paté

Supermat med masse proteiner. Server til aperitiff og pålegg!

3 gulrøtter

1 stor løk

3 fedd hvitløk

1,5 dl cashewnøtter

½ dl olivenolje

1 sitron

2 ts salt

pepper

Sett stekeovnen på 200 grader.

Skrell og skjær løk, gulrøtter og 2 hvitløksfedd i grove biter og hell over litt olje. Bak dette i ovnen til de er møre, i 40-50 minutter. Ha grønnsakene i en bolle og tilsett olje, nøtter og et ferskt fedd hvitløk. Mos dette med en stavmikser og smak til med godt med sitron, salt og pepper.

Tips:

Sett pateen frem med en pakke Sigdal knekkebrød og du har en nydelig aperitiff. Denne kombinasjonen er også perfekt etter trening, med høyt proteininnhold. Denne holder seg godt en ukes tid på glass i kjøleskapet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.