Kategorier
Blogg Kajakk Konkurranse Langrenn Løp Sykkel Tester Uncategorized

Ny sportsbrille fra Oakley

Oakley er virkelig på offensiven om dagen hva angår sportsbriller. I fjor kom de med to nye modeller (Jawbreaker og radar ev) som begge må sies å ha vært en stor succe! Nå lanserer de igjen en ny modell; Oakley EVZero.

Det som skiller EVZero fra de andre sportsbrillene til Oakley er at den ikke har noen over eller underramme. Dette har de gjort for å gjøre brillen lettest mulig , men det optimaliserer også synslinjen. Spesielt i idretter som sykling er synslinjen spesielt viktig da overrammen kan være en forstyrrende faktor da hodet peker nedover og synet er fremover.

EV

EVZero kommer med to forskjellige utforminger på glassene; Path og Range. Path har en tilsvarende form og størrelse som det er på Path modellene med ramme. På Range modellen er størrelsen på glasset blitt enda større for å få ett enda større og bedre synsfelt, dette gjør at denne modellen egner seg spesielt bra til sykkel. Vekten på de to modellene er på henholdsvis 22 og 24 gram noe som Oakley påstår er 15% lettere enn tilsvarende modeller fra konkurrerende merker.

evze

EVZero kommer selvfølgelig med ett bredt utvalg av glass og farger! Prisen starter på ca 1500 kroner. Vi har akkurat fått brillen på lager i butikken. Løp og kjøp!

Morten

Nett

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.