Kategorier
Blogg Sykkel Team Milslukern Tester Uncategorized

Test av Specialixed Flux Expert Headlight

Specialized er ikke kjent for å ligge på latsiden og har de senere årene utviklet sin produktrange til å handle om mye mer enn sykler. De er faktisk en av verdens mestselgende når det kommer til sko, hjelmer, dekk og andre «sykkelgadgets». Og når de først bestemmer seg for å lansere nye produkter pleier de ikke å lage noe som er av dårlig kvalitet! Derfor regnet jeg med at når de lanserte en serie med nye sykkellykter tidligere i år, så kom de til å levere fra øverste hylle.

17-specialized-flux

Jeg har i noen uker i høst fått testet ut Specialized sin nye Flux Expert Headlight . Dette er en regn sykkellykt der batteriet er integrert i lykten slik at du slipper å ha ett batteri som henger og dingler på sykkelrammen eller på styret. Men det kanskje mest geniale med den nye lykten er den eksterne fjernkontrollen som man monterer på styret slik at du kan dimme lyset opp og ned i lysstyrke. Har tidligere opplevd at bilister kan bli litt ampre når de får over 1000 lumens rett i fleisen, så utrolig behagelig å enkelt kunne skru ned styrken til 400 lumens når det kommer biler i mot. På full styrke gir lykten 1200 lumens som holder i massevis til å sykle på grusveier i marka eller langs vei vei hvor det ikke er gatebelysning. I tillegg ser lykten utrolig robust og elegant ut og kommer med ett praktisk styrefeste som plasserer lykten sentrert foran styrestemmet.

flix 2

Specialized Flux Expert Headlight er absolutt ett produkt jeg vil anbefale! Prisen på 2599,- kan kanskje virke noe stiv i forhold til lysstyrke, men med alle finessene som er på lykten syntes jeg alikevel prisen forsvares,

Morten

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.