Kategorier
Blogg Løp Tester

Test av drikkebeltet Osprey Rev Solo Bottle Pack

Jeg har gjennomført en test av drikkebeltet Osprey Rev Solo Bottle. For å teste drikkebeltets anvendelighet på en best mulig måte, har jeg testet drikkebeltet under løping og rulleskigåing.

Fakta om modellen
Drikkebeltet Rev Solo leveres med en 600 ml Rev drikkeflaske som tas ut og inn ved bruk. Ved hjelp av en festemekanisme faller ikke flasken ut når du er bevegelse. Drikkebeltet har en liten lomme med et lite klart «vindu» hvor du kan oppbevare mobiltelefonen din. I tillegg har hoftebeltet en mindre lomme med glidelås hvor du kan ha energigel og/eller nøkler.

Solo 2

I bruk
Drikkebeltets justeringsmekanisme er enkel å håndtere, og hoftebeltet er lett å stramme og feste. Drikkebeltet sitter stabilt både ved løping og rulleskigåing. Det «hopper» ikke opp og ned som denne typen drikkebelter har en tendens til å gjøre. Videre er drikkebeltet behagelig å bruke og jeg føler meg komfortabel når jeg benytter det ved trening.

Drikkebeltet har en liten lomme hvor du kan plassere mobiltelefonen, men dersom du har en forholdsvis stor smarttelefon, er det ikke sikkert at du får plass til mobiltelefonen din i drikkebeltet. Derfor er mitt tips at du tester om du får plass til mobiltelefonen i lommen ved et eventuelt kjøpt.

Solo 4

Flasken som følger med drikkebeltet har kapasitet til å inneholde 6 dl drikke. Dette er praktisk for en forholdsvis kort treningsøkt, men skal du være ute flere timer, kan 6 dl være for lite. Flasken er designet slik at den passer godt i hånden når du drikker.

Solo 5 Solo 6

Drikkebeltet har en festemekanisme som gjør at flasken ikke faller ut under aktivitet. Problemet med denne festemekanismen er at den er vanskelig å håndtere under aktivitet og medfører at det kan være krevende å få tak i drikkeflasken. Første gang jeg prøvde drikkebeltet under en løpetur hadde jeg problemer med å få løs drikkeflasken i fart, men etter en del forsøk fikk jeg det riktignok til. Etter å ha øvd på teknikken noen ganger, har det gått noe bedre. Under rulleskigåing og ved bruk av hansker, har det vist seg å være enda mer krevende å få tak i flasken ved bevegelse. Jeg har måttet stoppe helt opp for å få tak i flasken.

Solo 3

Konklusjon
Drikkebeltet sitter behagelig og komfortabelt på ved aktivitet. Drikkeflaskens størrelse medfører at drikkebeltet passer best for de ikke altfor lange treningsøktene. Festemekanismen til drikkeflasken gjør at drikkeflasken kan være vanskelig å få tak i ved bevegelse, spesielt ved bruk av hansker. Den litt uhensiktsmessige festemekanismen gjør at drikkebeltet ikke får toppscore, men ellers er dette et anvendelig drikkebelte. 

Test utført av Milslukernambassadør, Andreas Ree.

Til nettbutikken

Ett svar til “Test av drikkebeltet Osprey Rev Solo Bottle Pack”

Hei. Bra test. Har du noen gode forslag for oss som liker langturer? Ha en fin dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.