Kategorier
Løp Tester Uncategorized

Salomon Endurance Twinskin Short og Endurance Tight

Jeg har over en tid nå fått testet 2 produkter fra Salomon, en kort tights/shorts og en tynn tights. Salomon har masse gode produkter om dagen, men hvordan klarte disse seg?

Salomon Endurance Twinskin short:

Jeg starter med det produktet som skiller seg mest ut fra en del annet på markedet. Jeg har blitt veldig glad i denne hybriden av kort tights og shorts. Det er sikkert flere enn meg som syntes tights er best å trene i, men som kanskje ikke trives veldig godt i det, rent utseendemessig. Jeg har jo levd i sykkelbukse i 10 år, men likevel er jeg ikke så glad i det når jeg ikke skal sykle. Jeg føler meg mer vel i en løsere shorts når jeg er ute å løper eller er inne på helsestudio. Det føltes liksom så blod-seriøst når man løper i kort tights.

Dette er det som er så kult med denne fra Salomon. Du får den tighte følelsen og samtidig ser det ut som du har på deg en løs shorts. Det vil si at på innsiden av lårene er det tights og så er det sydd en shorts på utsiden. Selve tightsen er det bra hold i, mens shortsen utenpå er i helt tynt/lett materialet.

Salomon

 

Her er det bilder av hvordan shortsen er sydd til tightsen. Siste bilde viser at det er kun tights på innsiden av lår.
Her er det bilder av hvordan shortsen er sydd til tightsen. Siste bilde viser at det er kun tights på innsiden av lår.

Som alltid hos Salomon er tightsen av topp kvalitet og denne er ikke noe unntak. Det eneste er at den er litt lavere i livet enn jeg er vant til fra Salomon. Dette er ikke noe stort problem, men har du en kjempe-sprettrumpe, eller en kjempe-kulemage, kan den kanskje føles litt lav på livet. Det som er knall er den gode brede strikken i livet. Det gjør at den er bedre å ha på seg og den sitter godt oppe. Den har 2 åpne lommer til gel og en med glidlås til nøkler etc. Med andre ord alt man vil ha på en løpe shorts/tights.

Shortsen som er sydd på utsiden tenker jeg ikke over når jeg løper, men for de mest hardbarka løperne så vil den jo ta bittelitt vind. Likevel vil jeg tro at selv den mest seriøse løperen vil kunne sette pris på denne når man løper på mølle om vinteren.

Med tanke på at du for en femtilapp mer får «storebroen» i lang utgave, syns jeg prisen er litt stiv, samtidig er shortsen såpass universiell i bruken at jeg heller ville brukt litt mer på denne ene.

Alt i alt er det for min del den perfekte korte løpetightsen og som plagg for innetrening.

Pris 649,-

Nettbutikk: Milslukern Salomon Twinskin.

 

Salomon Endurance Tight

Etter jeg fikk denne så har det bare vært et valg av tights når jeg trenger lange bein på løpetur/rulleski. Jeg har aldri hatt en tights som har bedre passform og som har alt en bukse skal ha. Materialvalg med litt kompresjon i lår og litt tynnere ved knær føltes veldig riktig og godt. Den har lomme med glidlås til nøkkel, 2 åpne lommer til gel.

Skjermbilde 2015-07-26 kl. 18.19.38Med bred strikk og god pris er det egentlig ikke noe å utsette på denne tightsen. Har tenkt over det på hver tur: «hva er negativt med denne?». Så langt har jeg ikke funnet noe som helst og kvaliteten på den virker også så langt bra etter ca 15 vask.  En topp tights når det er litt kjøligere i luften og man ikke vil løpe med kort bukse.

Pris: 699,- (er også i dame utgave)

Nettbutikk: Salomon Tights herre.           Salomon Tights dame

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.