Kategorier
Blogg Konkurranse Sykkel Uncategorized

Rittrapport Krepserittet 2015

Krepserittet er et hyggelig lite terrengritt som i år ble arrangert for fjerde gang. Akkurat som tidligere var en meget god lunsjbuffé med bl a kreps, kjempefine stier og god stemning inkludert i startkontigenten!

Milslukern var godt representert i dag med undertegnede, Kjell Magnus og en god gjeng fra Team 2 på start.

Jeg var litt spent på formen i dag, da den har vært mye mer variabel enn hva som er vanlig for min del. Den siste tiden har vært preget av lite overskudd, og tunge bein grunnet flytting til nytt hus, men jeg satset på at lokalkjennskap til løypa og god stemming ville gi meg et ekstra fortrinn!

De første kilometerne på grusvei kjørte jeg stort sett kontrollert i front. Jeg tok teten inn i første terrengparti og prøvde å kjøre jevnt og godt teknisk. Dette funket bra, da jeg ganske tidlig fikk litt småluker, som ble tettet i den andre ordentlige stigningen. I terrengpartiet opp mot løypas høyeste punkt rykket jeg litt og fikk jeg igjen litt luke før jeg fikk skikkelig luke ned i påfølgende tekniske utforkjøring.  Kom etterhvert ut på rittets eneste lange asfaltparti hvor jeg et lite øyeblikk ble litt bekymret for å ha en gruppe jagende bak i den sterke vinden. Men jeg så ingen bak og konsentrerte meg om å kjøre jevnt alene resten av rittet.

Fikk litt sekunderinger underveis, og begynte etterhvert og føle meg ganske trygg på seier. Men ca 5 km før mål, ble det litt mer spennende enn nødvendig, da jeg merket at bakhjulet begynte å bli flatt! Siden det var forholdsvis kort til mål gamblet jeg på at kun en patron med ekstra luft ville gjøre at guffa skulle tette dekket. Med forsiktig sykling og mest mulig kroppsvekt over forhjulet kom jeg meg akkurat til mål og inn til seier!  Deilig med sesongen første seier! Resultater på http://www.eqtiming.no/Result/?eventUID=14560

Alt i alt et meget godt arrangert ritt, med flotte stier og god stemning. Sett opp rittet allerede nå på neste års kalender!

Dagens oppsett: SWORK Epic fulldempet med Schwalbe Rocket Ron 2.25 liteskin foran og snakeskin bak, 20/23 PSI luftrykk foran/bak. Fungerte utmerket bortsett fra punkeringen! 😉

Torbjørn

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.