Kategorier
Blogg Løp Uncategorized

Test: Adidas Adizero Takumi Ren Boost 3, av Andreas Ree

I vinter har jeg hatt gleden av å teste Adidas Adizero Takumi Ren Boost 3 som er en løpesko beregnet for konkurranse og trening. Adidas beskriver modellen som en «ypperlig modell for lange raske løpeturer og gateløp opp til maraton». Jeg har testet skoen på asfalt og grus, og trent både intervall og langkjøring.
Først litt om modellen:
Skoen har en vekt på omtrent 200 gram avhengig av skostørrelse, og passer hovedsakelig for personer med et «nøytralt» fotisett. Videre har skoen et lavt dropp med sine 8 mm. Modellen inneholder 30 % Boost-materiale i mellomsålen som skal gi spenstig støtdemping. I yttersålen har skoen Continental-gummi og et grovt mønster med gripeknotter som skal sørge for ekstra gripeevne og løpsfølelse.

I bruk:
Jeg synes skoen har en svært god passform. Modellen passer min fot godt, både rundt forfoten, vristen og hælen, og jeg har ikke hatt problemer med gnagsår eller andre ubehag. Videre er skoen pustende og smidig.
Yttersålen, som blant annet består av gripeknotter, gjør at skoen har god gripeevne på asfalt og grus, uavhengig om det er tørt eller vått underlag.
Det eneste jeg har å utsette på modellen er at jeg i starten av testperioden følte at responsen fra skoen ikke var helt optimal, og jeg fikk ikke en ekstraordinær løpsfølelse. Riktignok har jeg blitt mer vant til skoen etter hvert, og jeg føler en stadig bedre respons fra skoen når jeg løper.
Gjennom testingen har jeg erfart at skoen passer best for korte løpeturer, intervalltrening og konkurranse, både på grus og asfalt. For lange turer og mengdetrening, vil jeg heller anbefale andre modeller med bedre demping.

Untitled-6
Fakta om modellen:
Pris: ca. 1500,-
Lest: dame og herre
Vekt: 200 g Mellomsåle: 25.45mm/16.45mm
Løper: Nøytral
Konklusjon:
Totalt sett er jeg meget fornøyd med Takumi Ren Boost 3. Modellen har en super passform, den er lett, har god gripeevne, i tillegg til at den fungerer utmerket både på asfalt og grus. Modellen passer best for korte, raske løpeturer og konkurranser.
Test utført av Milslukernambassadør, Andreas Ree.

Til Nettbutikk

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.