Kategorier
Langrenn Smøring Uncategorized

Smøring du ikke visste du trengte.

Det finnes så mange merker og typer smøring på markedet at selv de ivrigste ikke har mulighet til å følge med. Så vi kommer i tiden fremover med tips til forskjellige smøringer som kanskje ikke så mange har, men fungerer veldig godt. Så følg med på bloggen fremover så får du gode tips i denne serien.

 

Vauhti GT 610 Terva red
Vaughti GT

Dette er en liten luring som fungerer veldig godt på en del vanskelige fører som de fleste bør ha i kofferten. GT serien er en serie med tjærevoks hvor dette er den mildeste av de.

Som det står på boksen er dette en voks for +1–1 grad, som kjent er et område det er vanskelig å smøre på. Men denne har fungert bra også på det vanskelige null føre med nysnø. Men den fungerer på mye mer enn bare det. Senest når vi testet smøring til Holmenkollmasjen så kom denne veldig godt ut på fredagen. Faktisk var det denne dekket med Swix VX43 som var det beste når vi testet ski.

Fungerer alene helt ned mot 3-4 minus grader når det er gammel snø og harde blanke spor.

Pris:  99 kroner

Nettbutikk: www.milslukern.no

 

 

Rode Black Base P70

Black base

De fleste merker har grunnvokser, men det er også forskjeller på disse som på alle andre vokser. For mange vil nok Rode sin Black Base være «ukjent» selv for de ivrigste Rode brukerne.

Rode har masse bra vokser og grunnvoksen deres er ikke noe unntak. Flere ganger når vi har testet gliden i grunnvokser kommer denne best ut. Dvs når vi har testet hvor mye glid voksen tar så er det denne som tar minst glid. Slitestyrken er heller ikke noe særlig dårligere enn konkurrentene. En veldig god grunnvoks som bør testes neste gang du skal ha grunnvoks.

Pris:  99 kroner

Nettbutikk: www.milslukern.no

 

Vauhti LDR

LDRLDR er et nytt og veldig spennende pulver for de lengste rennene med veldig høy slitestyrke og gode glid-egenskaper over et stort temperatur område.

For de som ikke ønsker å ha mange pulvere å forholde seg til kan LDR være et veldig godt valg. Dette er utviklet for forhold som det ofte er i lengre renn som Birken og Vasaloppet. Dvs kaldt på start og varmere utover dagen. Dette pulveret tåler store temperatur svingninger og er ekstremt slitesterkt.

Pris:  1499,-

Nettbutikk: www.milslukern.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.