Kategorier
Blogg Konkurranse Smøring Uncategorized

2 på rad for Milsluker`n slip.

Vi legger mye resurser og prestisje i å ha sliper som vi vet er raske og helst raskest. Derfor er det utrolig gøy at seierherrene på de 2 siste Swix skiclassic rennene har gått på vår slip. 

Det har så langt vært et veldig bra år for våre sliper med mange bra resultater. Særlig de de 2 siste langløpene har det vært full klaff for Milslukern slip. Og for de fleste av våre kunder så er det langløp som gjelder, så når vår slip vinner Marcialonga 2.året på rad og nå også Konig Ludwig Lauf så er det veldig moro. Dette er helt «standard» sliper akkurat de samme som alle våre kunder velger. Standard slip hos oss er så bra at man kan vinne de største rennene i verden med den.

Marcialonga vant Tord Asle Gjerdalen på MK-B. Dette er en kald «allround» slip som passer på det meste av vanlig vinterføre. I helgens Konig Ludwig Lauf vant Petter Eliassen på MK-H. Dette er en slip for begge sider av null grader.

Skjermbilde 2015-02-02 kl. 22.42.07

Det er ikke noe nytt at vi vinner de store rennene på våre sliper, men det er like gøy for oss hver gang. Jobber man med racing så er det alltid seiere som smaker best.

Ønsker du den samme slipen på dine ski? Kom innom oss for en prat om ski og slip.

Mer om våre sliper finner du på våre nettsider her: milslukern.no

 

 

 

 

 

Skjermbilde 2015-02-02 kl. 23.03.31

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.