Kategorier
Ambassadør Blogg Langrenn Løp Tester Tips Treningsglede

Johaug gjør det igjen!

Hei igjen dere!

I tradisjon tro har jeg vært så heldig å få teste og kose meg i flere av de lekre nyhetene fra Johaug denne høsten. Det er som alltid til stor glede og noe jeg syntes er skikkelig stas! I helgen var jeg på Norefjell, hvor jeg fikk brukt for alt av dette tøyet og det passer så godt sammen! Både praktisk, men også designet og fargene!

Mye av grunnen til at jeg syntes dette er fordi det alltid er produkter jeg kan stå 100% inne for og som alltid innfrir til forventningene. Det er like spennende hver gang Johaug slipper nyhetene for sesongen, både når det gjelder nye styles og også hvilke farger de har landet på. Det er alltid en fryd for mitt øye i hvert fall!

Jakken Advance Primaloft er en av årets nyheter og et fantastisk produkt! Denne har jeg faktisk brukt masse i høst, både i hverdagen, men også på tur. Den er utrolig lekker og veldig funksjonell til høst og vinterbruk. Det kommer rett og slett an på hva du velger å ha under jakke. Jeg har som sagt brukt den mye allerede og fått stor glede av den. Den passer til det aller meste og jeg føler meg alltid fresh med den! Den kommer i 3 forskjellige farger så her er det bare å gjøre et forsøk på å bestemme seg! Jeg syntes den puster godt og den er laget med en tanke om at den skal passe til flere aktiviteter. Den er litt lengre bak noe som gjør at den dekker øvre del av rumpa, alltid en vinner spør du meg! Den er stretchy og god i materialet og den gode hetta og den deilige kragen er super deilig å ha på de kaldere dagene. Jeg personlig elsker hette, så det er en stor tommel opp fra meg! Innsvinget i livet gjør at den får en fin og feminin fasong. Jeg gleder meg til å teste denne i langrennsløypa også når snøen kommer. En favoritt!

Til jakken kommer også Advance Primaloft bukse. Denne buksa har jeg foreløpig kun brukt på tur utendørs, men den skal også testes på langrenn så fort det lar seg gjøre. Materialet opplever jeg som stretchy og komfortabelt og den er veldig behagelig på! Høy på livet med super passform, og justerbare seler som gjør at den absolutt holder seg på plass, perfekt til utendørsaktivitet! Jeg syntes også utseende på buksen er ganske kult og noe litt utenom det vanlige. Materialet i front er laget av Primaloft Gold isolering og beskytter mot vond og kulde, supert på dager det er ekstra kaldt i skisporet!

 

Aerial genser av ullmix var også et av plaggene jeg gledet meg over å få teste. Det første jeg må nevne er den nydelige fargen! For ikke å snakke om gulldetaljene de har lagt inn i plaggene denne sesongen, vakkert! Den er feminin og like fin å bruke til hverdag som til trening. Jeg har brukt denne både under Advance jakken, men også å jogge med. Den regulerer varmen godt og jeg vil si den transporterer fukt godt vekk fra kroppen. Denne er av ullmix, så den klør overhodet ikke inntil kroppen. Kanskje den perfekte julegaven til henne?  

Aerial ullmix tights! For en digg tights! Denne elsker jeg og bruker masse! Den er ganske lik andre tightser Johaug har laget tidligere, smal på bena og høy og god på livet, men den er i likhet med Aerial genseren laget av en herlig ullmix, noe som gjør den perfekt for utendørs trening. Jeg personlig har også brukt den masse hjemme nå som begynner å bli kaldere, da er den kjempe deilig å ta på seg og krølle seg sammen i sofaen med. Denne har også lekre gulldetaljer som gjør det lille ekstra. En praktisk liten telefonlomme i front er alltid smart. Enda en favoritt!

Sist, men ikke minst, Flash warm tigths. Denne kommer i år i nye farger og er like herlig som alltid. Denne kan jeg selvsagt anbefale på det sterkeste. Den er super å bruke til utendørs aktivitet nå på høsten da den har et lag med myk fleece på innsiden. Materialet er her også veldig stretchy og komforen er fantastisk. Høy og fin på livet og den sitter godt på.

Håper dere fant noe dere likte, og som sagt er dette perfekte julegaver!

Ambassadørhilsen fra Kristin Weyer-Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.