Kategorier
Ambassadør Blogg Konkurranse Sykkel Team Milslukern Treningsglede

Vi unner flere å ha det like gøy på sykkelsetet som vi har !

Første halvdel av sesongen 2019 er over for Milslukerns MTB lag. Mange ritt er vell blost, der mange av oss har vært på pallen. Sunniva Dring har ledertrøya i Norgescupen marathon mtb. Ettapperittet Trans Østerdalen som var en del av Norges Cupen i år, var det sammenlagt en rosa pall med Milslukerndamer.
Mye sykkelglede har vi allerede fått denne sesongen. Spezelized syklene våre har vi vært veldig fornøyd med, responsive og raske sykler. En god sykkel er et godt steg på veien til å lykkes, og finne gleden på sykkelsetet. Tips om sykkel som passer deg, får du på Milslukern sport. Anbefaler også å få tilpasset sykkelen din der, god sittestilling og tilpasning av sykkelen er viktig for å unngå belastningsskader og et bra tråkk.
Vi har vært heldige og fått service på syklene våre mellom rittene på butikken. Dekkvalget har vi gjort for hver enkelt ritt, dekkene må passe underlaget du skal sykle på. Mange av oss velger Spezelized sitt dekk «Fast Trak 2,3» forran og «Renegadee 2,3» bak, om rittet har varierende terreng mellom grus og sti. Er det bløtt, byttes gjeren bakdekket ut med Fast Trak. Lufttrykket og sideveggene på dekkene må også tilpasses underalget og forholdene.
Ernæring både før, under og etter rittene har vært viktig, spesielt på etapperitt. Der kan vi anbefale SiS sine produkter, du får kjøpt både barer, gel og sportsdrikke av SIS hos Milslukern. SiS sine gel er isotoniske, lett å få i seg, lett å fordøye og god på smak. Du får ikke vondt i magen av de, og du behøver ikke noe særlig ekstra vann. Sportsdrikken til SiS er god på smak, rik på karbohydrater som du trenger både før og under rittet.
Takk for alle som har hjelpet oss og heiet på oss så langt denne sesongen. Håper noen av våre tips og erfaringer kommer til nytte til flere, og vi sees på sykkelen til ny bolk med ritt i august.
Vi gleder oss iallefall !

 

Anne/Team Milslukern

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.