Kategorier
Ambassadør Blogg Løp Tester Tips Treningsglede

I LOVE Johaug

I de siste ukene har jeg testet vårens og sommerens nyheter fra storfavoritten, nemlig Johaug. Jeg har skrevet om Johaug flere ganger før, og blir igjen veldig imponert og fornøyd med kolleksjonen og kvaliteten. De friske fine fargene får meg til å lengte etter sommer og varme dager! Kolleksjonen forteller deg absolutt at sommeren er på vei!

Dicipline jakke og tights:​
Det ultimate løpesettet du får i de lekreste fargene! Jakken er ekstremt lett og føles veldig behagelig å løpe med. Den følger kroppens bevegelser og glir ikke opp. Den er perfekt å bruke på dager det kanskje blåser litt eller en sen sommerkveld hvor temperaturen synker noe. Jeg har løpt med den på dager hvor det ikke har vært veldig varmt og jeg opplever at den puster godt og at jeg ikke blir klam. Den er uansett enkel å ta av seg og holde i hånden hvis det skulle bli varmt da den som sagt er veldig lett. Den er laget av et vindtett og vannavvisende softshell materiale som gjør at den kan brukes til det aller meste, det er ingen unnskyldninger for å ikke trene ute når man har så lekkert og funksjonelt utstyr! 😉 ​
Tightsen i samme farge gjør at dette settet ser utrolig kult ut! Den har et høyt liv med en utrolig god og bred strikk som gjør at den sitter veldig godt på under trening med høy intensitet. Jeg har løpt mye med den allerede og det er en ny favoritt! Den har en praktisk lomme til mobiltelefon øverst på låret, dette er noe jeg ikke har vært borti før, men det fungerte veldig bra og jeg ble fort vandt til å ha mobilen der. Tightsen har feminine detaljer som gjør den ekstra kul og unik. Superstretchy materiale, noe jeg mener er et must når det kommer til komfortabelt treningstøy.
Lithe Tech-Wool T-skjorte og bukse

Ull kolleksjonen til Johaug i år er i like nydelig farger som resten av kolleksjonen, noe som gjør det ekstra stas å bruke det. T-skjorten i 60% merinoull og 40% lenzing modal er en drøm! Modal var noe nytt for meg, det er et mykt og behagelig materiale som kan minne litt om silke. Et materiale som puster godt og har god absorpsjonsevne, og anses derfor av mange som et godt alternativ til mer miljøvennlig treningstøy. Tommel opp for Johaug altså! Det er utrolig behagelig å ha mot huden og klør selvsagt ikke. Jeg har brukt det både til trening utendørs på kalde dager, men også hjemme når jeg bare vil gå med noe lett og mykt. Anbefales! Samme gjelder for tigthsen/stillongsen i samme materiale, utrolig god å ha på. Varmer godt på kalde dager og puster samtidig godt nok til at man ikke blir klam.  Tightsen, eller stillongs som man kaller det på godt Norsk, har også en bred  og god strikk i livet som gjør at den sitter godt!

Ambassadørhilsen Kristin Weyer-Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.