Kategorier
Tester Tips Uncategorized

Idas trusetips

Jeg mistenker at det problemet jeg nå tar opp ikke er helt kjønnsnøytralt. Det får så være, gutta får scrolle videre til neste innlegg, men jentene kan kanskje hjelpe meg med litt tilbakemelding og tips? Temaet er undertøy, og mer spesifikt: Truser. Treningstruser.

Akk, finnes det noe mer håpløst og ødeleggende enn skikkelig dårlige treningstruser? For en tid tilbake var jeg på en ordentlig spretten dansetime, og jeg gjorde mitt beste for å henge med på trinnene. Faktisk tok jeg så hardt i at trusene slettes ikke satt der de skulle. Kroppsdeler som overhodet ikke var en del av koreografien ristet i takt med musikken, og jeg er helt sikker på at det ikke var det instruktøren mente, da hun skrek SHAAAAKE IIIIIT!!!!!

Koreografi er vanskelig nok, om konsentrasjonen ikke skal bli ødelagt av undertøy som ikke holder seg på plass.

Passform er med andre ord viktig, men det er jaggu materialer også. Blaut bomull eller blonder som gnager? Nei takk. Jeg har prøvd litt diverse denne våren, og her er mine trusetesterfaringer:

Av passform er det én soleklar vinner: Hipster’n. Hvis du nå ser for deg en fyr med langt skjegg og adresse på Grünerløkka, så er det feil (og sannsynligvis er du en av gutta som fikk beskjed om å scrolle videre til neste innlegg). Hipster’n er et truseplagg, godt kjent for de fleste jenter, som dekker baken langt mer enn g-strengen, men som i stedet for å skjære på skrått over rumpeballen, går mer på tvers, slik at du ikke får den håpløse og lite flatterende dobbelkanten gjennom buksene.

Icebreaker har lavere liv, men kommer unna med det pga løs og behagelig strikk.

Alternativt er boksershortsen også veldig god! Her er det imidlertid mange fallgruver, da klesprodusenter ofte lager boksershorts for jenter med særdeles lav midje og altfor stram strikk. Anbefaler Ulvang sin; høy midje, behagelig strikk, super passform!

Skikkelig god boksershorts fra Ulvang! Høy på livet og behagelig strikk.

G-strengen kan du kaste i søpla! Passer bedre som tanntråd enn undertøy. Så fort man tar en liten plié er den på ville veier, og som en bonus fungerer den som en motorvei for bakterier som gir deg smertefulle urinveisinfeksjoner. Søppel!

Av materialer er jeg svært positivt overrasket over ull. Jeg har kun brukt ulltruser når jeg gått på ski, og tenkte at det ville føles tykt og klumpete under tightsen, spesielt ved innendørs trening. Men det funker utrolig godt! Jeg elsker å bruke ull ellers på kroppen, og egenskapene som gjør at du holder deg tørr og temperert gjennom økta funker også nedentil! Ull skal som kjent vaskes med 30-graders ullprogram og ingenting sterkere enn Milo, men når det gjelder ulltruser ignorerer jeg de rådene helt. Noe annet ville vært uhygiensk. Både trusene fra Icebreaker og Ulvang har tålt vanlig vaskeprogram og såpe helt fint, om og om igjen.

Hipster i microfiber fra Craft.

Microfiber er jo også et godt alternativ, men jeg vil faktisk påstå at ull er gull, også innendørs og året rundt. Og tenk – akkurat nå kan du gjøre et kupp på ullundertøy! Ta en titt på www.milslukern.no!

Med fare for å høres ut som et lugubert kryp: Fortell meg gjerne om dine favoritt-truser i kommentarfeltet!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.