Kategorier
Langrenn Uncategorized

Birken-inspirasjon med Oddvar Brå og Thor Gotaas

Hvor var du når Oddvar Brå og Thor Gotaas kom til Ullevaal stadion?

Milslukern Sport og Vigga vekst ønsker å invitere skientusiaster og bokelskere i alle aldre, til en hyggelig kveld med skilegenden Oddvar Brå og forfatter og skihistoriker Thor Gotaas, mandag 11. mars kl. 1800 på Ullevaal Stadion. Det blir en uformell og hyggelig stemning, hvor Gotaas holder samtalen i gang med Brå. Kanskje du også vil få litt ekstra inspirasjon til Birken. Samtalen vil ta utgangspunkt i biografien om Oddvar Brå, skrevet av Thor Gotaas, som ble lansert i høst. Det vil bli konkurranser og uttrekkspremier, i tillegg til muligheter for bokkjøp og boksignering. Varighet 1,5-2 timer.

Alle påmeldte får 30% rabatt på alt av skiutstyr, og 15% rabatt på øvrige varer (ikke Oakley, Garmin, Polar og Lupine)  hos Milslukern Sport ved å vise frem kvittering fra Vipps i kassen.

Lokalet er M6 på Meet Ullevaal. Inngang D i handlegaten, vis a vis Vinmonopolet, og opp i 3. etg. Det er merket utenfor, og det vil bli skiltet fra Milslukern Sport (ved inngang A).

Inngang kr. 200 pr. pers. Påmelding og betaling gjøres på Vipps til Milslukern Sport, Vippsnr 546885. Merk betalingen med «Gotaas/Brå».  VIKTIG: Trykk «Skal» i dette arrangementet i tillegg.

Dato: Mandag 11.mars

Klokkeslett: 18.00

Sted: Ullevaal stadion, Meet Ullevaal M6, inngang D

Bilde: Se vedlagte bilder. Klarer du å klippe disse sammen i samme bilde, og lage med en fin ramme rundt, og evt. noe tekst?

Arrangører: Milslukern Sport og Vigga Vekst. Fint hvis du får lagt til Vigga vekst som medarrangør.

Påmelding/betaling: Vipps til Milslukern Sport (vippsnr 546885)

 

Vel møtt!

 

 

 

Ett svar til “Birken-inspirasjon med Oddvar Brå og Thor Gotaas”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.