Kategorier
Ambassadør Blogg Langrenn Tester Tips Treningsglede

Test av Johaug Accelerate

Årets kolleksjon fra Johaug har utrolig mye fint til oss jenter/damer og dette er kvalitetstøy for alle. Jeg har jo sagt det før men må nevne det igjen, de har virkelig skjønt det når det kommer til design og komfort. Kanskje ikke så rart når selveste Therese Johaug går god for klærne selv. En slik skidress som denne er en investering etter min mening, den gjør at man gleder seg til å kle på seg og komme seg ut, og ikke minst kan man ha glede av den i mange år!

Jeg har allerede fått brukt skidressen min fra Johaug, i og med at vi var så heldige å få snø her på Østlandet før jul, og jeg må virkelig si at jeg gleder meg til å gli avgårde innover i marka med denne lekre saken på meg flere ganger! Ikke bare ser den utrolig lekker ut, altså fargen er helt nydelig, den er også veldig komfortabel å ha på seg. Den sitter utrolig lett og godt på kroppen, noe som etter min mening er viktig når man skal bruke plagg i hvilken som helst form for trening. Dette optimaliserer treningsgleden ytterligere og jeg føler meg faktisk skikkelig fin.
Den brede strikken i livet på buksen er avgjørende, her har Johaug virkelig skjønt det når det kommer til komfort og dette gjør at buksen etter min mening er optimal! Dette var jeg skikkelig fornøyd med og det var deilig med en bukse som verken gnager eller føles ubehagelig. Ellers er stoffet stretchy og følger bevegelsene veldig godt. Det er nesten som å gå med en vanlig trenings tights, bare at den varmer mye bedre. Buksen er vindtett og vannavstøtende og har praktiske glidelåser nederst på bena.
 
Jakken er fasong sydd og feminin, og er laget for å kunne strekke godt på armene og det er god plass til bevegelighet og lange stav tak. Den sklir dermed ikke opp på håndleddene når man staker og blir på sin plass og varmer godt. Jakken er også vindtett og vannavstøtende og kan dermed brukes i omtrent all slags vær. Den er også litt lengre bak enn foran, noe som gjør at man slipper glippen
mellom bukse og jakke og unngår å bli kald på korsryggen. Jeg brukte både jakken og buksen med kun et tynt lag ull under og det var en perfekt kombinasjon. Jakken har også veldig romslige lommer foran slik at man får plass til det man måtte trengte å ha med seg der. Det mørkere stoffet bak på ryggen gir rom for ekstra bevegelighet og puser godt. Jeg har også bruklt jakken til å få korte fjellturer med sent i høst og også her er det en sikker vinner.
Denne skidressen er som dere sikkert skjønner en favoritt med disse praktiske funksjonene og den lekre fargen. Den kommer til å bli brukt flittig i vinter og den er også kjempe fin å bruke til turer  både høst og vår også. Det optimale tur antrekket, og med det matchende pannebåndet til som setter prikken over i`en ser man ganske så sporty ut!
Jeg håper du blir like fornøyd som meg hvis du sikrer deg denne!
Ambassadørhilsen Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.