Kategorier
Ambassadør Blogg Løp Tester

Test av Salomon løpeutstyr

Sliter du med motivasjon til trening? Fresht treningstøy gjør alltid noe med min trenings glede!

Mitt navn er Kristin Weyer-Larsen og jeg har i det siste testet en del løpeutstyr fra Salomon, mye kult i butikk nå, her er mine favoritter!

Hei alle Milsluker`n lesere!

Mitt navn er Kristin Weyer-Larsen og jeg er stolt ambassadør for Milsluker`n og driver aktivt med terrengsykling. Jeg elsker også å løpe, og helst på sti om sommeren!

Sommeren her rett rundt hjørnet, ja den er egentlig allerede her, og det er mer folk på treningssentrene rundt omkring enn noen gang. Sommerkroppen 2018 er i full produksjon og fokus på å se bra ut har vel aldri vært så stort? Selv på trening, om du er på gymmen, ute i marka eller hva enn du gjør så ser folk så innmari freshe ut syntes jeg!  Det er jo litt kult da, ikke at det er et press, men at folk bruker sterke farger og ikke minst ønsker utstyr som er bra og komfortabelt! For dette er jo viktig! Personlig syntes jeg at utstyret man bruker når man trener, enten om det er klær og sko eller sykkel, ski og kajakk, skal være av god kvalitet. Det gjør hele opplevelsen bedre, tro meg! Kvalitet er et faktum og det finnes mye forskjellig på markedet der ute som ikke er like bra som det burde være for folk som legger ned mye tid på å holde seg i god form. Du fortjener å ha det bra når du trener, unngå gnagsår og vonde legger når du løper, eller en løpejakke som overhode ikke puster. Unn deg selv produkter fra markedet som er bra for det du driver med, så vil du oppleve ekte treningsgelde! For det er jo det det handler om.

Jeg har vært så heldig å få testet noen råkule nyheter fra Salomon de siste ukene, og jeg gleder meg til å dele mine erfaringer med dere!

Tights: For en digg tigsths! Jeg har vært fast bruker av 2XU i mange år, men fy søren! Man må virkelig ta seg tid til å prøve andre merker også! Denne tightsen har en god bred strikk i livet, som holder på plass det man skulle ønske og gnager ingen steder på magen. Dette syntes jeg er viktig at en løpetights spesielt har så man slipper å dra den opp etter hver 3 steg. Ellers har den også god kompresjon, noe jeg også er helt avhengig av og føler virkelig at den holder ting på plass, uten at man mister blodsirkulasjonen helt. Den lille glidelåsen nederst på bena er også helt genial. Dette har jeg ikke sett på så mange andre løpetightser tidligere og var nytt for meg å prøve ut i hvert fall. Det var supert når det ble varmt og kunne dra opp glidelåsen og dra tightsen litt oppover leggene. Den har også to smarte lommer øverst ved livet, en med glidelås og en uten. Smart hvis man skal på løpetur og må ha med seg bilnøkler for eksempel. Sømmene bak på rumpa kan kanskje se litt spesielt  ut, men jeg merket ikke noe til de verken når jeg løp eller satt.

Genser: Har du sett noe freshere farge eller? Denne er så fin! God og varm og helt perfekt til å dra på seg etter en løpetur hvor man fort kan bli kald. Etter en løpetur både på mølle eller ute i naturen liker jeg å få av meg svett overdel så fort som mulig for å unngå å bli kald og i verste fall syk. Da er denne perfekt å ta på seg! Den er myk og god inni og varmet akkurat passe. For å ikke snakke om fargen og stoffet! Elsker det! Det er jo ekstra gøy å trene i fine klær og spreke farger, spesielt nå som våren er her og sommeren er rett rundt hjørnet, ja takk!

Jakke: Denne jakken vil jeg si er perfekt å bruke på høst/vår eller en sen sommerkveld hvor det enten er litt kjølig eller huden er følsom etter en dag i solen. Den har en fin strikk nederst som jeg syntes gjør at jakken sitter godt rundt hoftene under hele løpeturen. Den er lett og helt genial å ha med i sekken eller i lomma da den tar ekstremt lite plass! Ingen unnskyldning for å ikke ha med seg på tur med andre ord. Den pustet også overraskende godt! Jeg så for meg at stoffet kunne klistre seg litt til huden når jeg ble svett, men nei. Og fargen, trenger jeg si noe?

Singlet: Åh, denne var rå! Jeg har tidligere alltid trent i topper som sitter tett til kroppen, kanskje bare av gammel vane, så gøy å prøve noe nytt!Denne singletten sitter tett og fint over brystet og øvre del av ryggen, mens den er videre og løsere rundt magen og nederst på ryggen. Så digg egentlig! Mer ventilasjon i varmen og den skjuler magen kjempe fint hvis man skulle ønske det, samtidig som den er nokså lang. Denne har igjen et type stoff som ikke fester seg til kroppen når man blir svett og føles veldig lett og ledig.

t-skjorte: Denne t-skjorten er ekstra vid i halsen, så denne fikk testet seg på en skikkelig varm dag. I varmen blir man så klart fortere svett og det er ikke behagelig med en treningstopp som tetter seg til i halsen og føles kvelende på løpetur. Det var veldig deilig og den ventilerer på en mye bedre måte nettopp på grunn av halsen. Stoffer transpirerte svetten vekk fra kroppen, noe som er helt nødvendig og viktig etter min mening.

Sekk: Denne løpesekken likte jeg veldig godt! Den er akkurat passe str til å få med seg det mest nødvendige hvis man enten skal på langtur eller pendler til og fra og må ha med seg skift. Den festes med stropper øverst på brystet som gjør at den sitter utrolig godt inntil ryggen og følger kroppens bevegelser. Den er overhode ikke i veien når man løper og er en av de bedre jeg har prøvd. Den har selvsagt plass til camelback oppi (xx Liter) og har to geniale små flasker i skulderremmene som enkelt kan drikkes av uten at du trenger å ta sekken av. Disse kan også brukes i drikkebelte.

 

Ambassadørhilsen Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.