Kategorier
Ambassadør Blogg Konkurranse Løp Team Milslukern Tester

Fresh vårnyhet fra 2XU

Simpelt, men ikke til å bagatellisere. For meg henger energi og fysisk aktivitet tett sammen med hvordan jeg føler meg. Det blir litt sånn «fresh i stilen – ut med bilen». Her kan du lese litt om min nye «motivasjonsbooster». 

Det er spesielt etter en mørk og lang vinter at jeg får litt ekstra behov for oppgradering.  Jeg er kanskje simpel, men likevel i tråd med mye forskning, som viser til sammenhengen mellom motivasjon og friske klær. Farger påvirker sansene våre og kan gi litt ekstra energi. En av mine personlige favoritter fortiden er tightsen fra den populære mid-rise serien til 2XU. Den kommer med nye print farger av blå og hvit, med et kurvemønster som får meg til å tenke på positive og sommerlige assosiasjoner som bølger, havet og ferie.

Dette er en allsidig tights som er egnet for enhver aktivitet. I tillegg er den noe utviklet fra første mid-rise modell med større lommer og lagringsplass integrert i den brede linningen. 2XU merket er kjent for sine kompresjonsprodukter, hvor denne tightsen også går under samme kategori. Den skal etter beskrivelsen gi god støtte til muskler, og samtidig kjennes lett og behagelig ut på kroppen. Den brede linningen er laget i «powermesh» materiale som er ment for å øke komfort og gi en bedre kroppsholdning.

Jeg syns produktbeskrivelsen passer bra, og kjenner definitivt at dette er en tights med kompresjonsegenskap. Lite blir «hengende å slenge». Tightsen føles behagelig på, men det er likevel ikke en tights jeg ville slappet av i på sofaen etter en lang dag. Derimot er den helt perfekt til ulik fysisk aktivitet. Jeg har brukt den på gåtur, løpetur, treningsstudio og yoga. Det er rett og slett en allsidig og fleksibel tights.

Fra tidligere har jeg vært fornøyd med materialet til 2XU tightsene da de ikke har blitt nuppete og stygg. Om dette gjelder denne tightsen får tiden vise, men slik jeg har skjønt er materialet ganske likt. Materialet består av 72% Nylon og 28% Elastane.

Håper denne tightsen kan bidra til at flere der ute får litt ekstra energi og motivasjon. Sommeren er like rundt hjørnet, og hva er vel ikke bedre enn å starte den med litt nytt i skapet?

Produktet kan kjøpes her: link

Ambassadørhilsen
– Rakel

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.