Kategorier
Blogg Langrenn Uncategorized

Milslukern hjelper deg med å bygge opp den perfekte stallen med langrennski!

Med et kurs fra Milslukern kan du spare penger samtidig som du bygger opp den perfekte skistallen med langrennsski for alle forhold.

Mange har helt sikkert kjent på den litt frustrerende følelsen når det skal bygges opp en stall med gode langrennski for å takle alle ulike forhold gjennom vinteren. Nye ski koster mye og det er kjedelig å gjøre bomkjøp som ikke bidrar til å utvikle din ski-stall i den retningen du ønsker.

Profesjonelle langrennsløpere er omgitt av kunnskapsrike og erfarne eksperter som bistår arbeidet med å både velge ut de beste skiene på fabrikken, teste, velge riktig slip og ikke minst gjøre de smarte taktiske valgene som bidrar til at skistallen blir optimal.

Mindre ressurssterke langrennsløpere, klubber og team tar seg av denne jobben selv. Manglende kunnskap og erfaring kan bidra til at man kjøper flere ski enn nødvendig og at ski-stallen ikke blir så optimal som man ønsker.

Milslukern har meget høy kompetanse i vår langrennsavdeling, med fagfolk som har arbeidet med ski for noen av verdens beste langrennsløpere. Vi tilbyr nå våre kunder et kurs hvor vi lærer bort metodikken som ligger bak oppbyggingen av en solid skistall.

– Vi vet at mange av våre kunder synes det er en utfordring å bygge opp sin egen stall med ski. Vi gjør alltid vårt beste når vi plukker ut langrennski til kundene, men selve helheten er det kunden selv som har kontroll på. Vi ønsker at kundene våre skal bli flinkere på dette og nå tilbyr vi kurs hvor du lærer metodikken som ligger bak, sier langrennsansvarlig Aslak Berglund.

Klubber, team, foreldre og kompisgjenger, som ønsker kunnskap om arbeidet med å skaffe seg en mer komplett ski-stall, er målgrupper.

– Det vil være en teoretisk del og en praktisk del. I den praktiske delen er det testing av ski, hvor vi viser hvilke feilkilder du må ta med i «regnestykket» når du tester ski. Vi vil også ha fokus på hva som er riktig slip på ulike skityper.

Innhold teoretisk del:
• Innlæring av testmetodikk og testprotokoll
• Kartlegging av potensielle feilkilder
• Grunnleggende teori om de ulike typene slip
• Riktig slip i forhold til ulike skityper
• Avklaring av myter

Innhold praktisk del:
• Test av egen skipark
• Rangering av egen skipark
• Testprotokoll i praksis
• Gjennomføring av test med testserie

Pris pr person kr 3000,-

For spørsmål eller reservasjon kan du sende mail til aslak@milslukern.no.

Ett svar til “Milslukern hjelper deg med å bygge opp den perfekte stallen med langrennski!”

Hei
Er på jakt etter et par ski (klassisk) som er bedre enn de jeg har. Har 3 par som oppleves relativt like mht.glid.
Er interessert i å få testet nye ski mot mine gamle slik videoen på Linnerud kollen viste. Har mulighet til å gå tidligere fra jobb/ ta litt fri for å få til dette.
Er dette et tilbud til enkelt personer og hvilke betingelser ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.