Kategorier
Smøring Tester Uncategorized

Swix nyheter 2017/18

Her er tre Swix nyheter for 2017/18 du bør ta en titt på, og èn av de må du absolutt ha.

VX63 High Fluor voks:

Er det en ny voks du skal utvide smørekofferten med så er det uten tvil denne. Det kryr jo av voks fra de forskjellige merkene og man kan fort gå seg bort ved å ha for mange typer. Likevel, VX63 er en voks du må ha uansett hvilket merke du pleier å bruke. Voksen er laget for det vanskelige nullføret, men funker langt utover nullføre. Jeg har brukt den i både plussgrader og helt ned til -9 grader på grovkornet snø som øverste lag. Denne og VR 45 så har du to voks som dekker svært mange føreforhold. Et MÅ HA produkt.

Her er hva Swix selv skriver om voksen:

VX63 er kanskje den voksen som har det bredeste bruksområdet av alle Swix sine festevokser.

På worldcup har VX63 blitt brukt helt ned på -8 og nysnø, når det har vært høy luftfuktighet (>85). Den var bra i PyeongChang i mange varmegrader, når det var lav luftfuktighet. Idealområdet er nok rundt null grader, når det er typisk føre for zero-ski kan den være helt rå. Den tåler en del før den fryser.

Den er også helt rå å dekke klister med, for eksempel KN33 på vanskelig føre. Rundt null grader, speilblanke spor, litt snø i lufta, når nesten ingenting funker og «alle» velger staking, da har den gitt veldig bra ski med denne kombinasjonen og like bra glid som de som staker.

Du kan kjøpe den her: Milslukern.no

 

Dynamic jakke og bukse.

Dynamic er et nytt sett som kom før årets sesong. Du har sikkert sett noen av våre skiskyttere eller langrenns-stjerner i settet på TV. Dynamic er ikke en toppmodell, men fungerer utmerket til både de som skal gå rolig og med mer fart. Selv har jeg stort sett brukt denne på skiturer så langt i år og er veldig fornøyd. Klærne funker bra også når det blåser godt. Ser man på funksjon i forhold til pris er det et veldig bra sett.

Hva Swix selv skriver om klærne:

Swix Dynamic jakke består av myk, lett 3lags softshell. Lett, behagelig jakke i stretchy softshell-materiale. Lycra under ermer og i ryggen sikrer god ventilasjon. Jakken har også refleksdetaljer.

Modellen er tilpasset bruk av drikkebelte, med en brystlomme foran og en lomme bak. Ermåpninger og nederkant har elastiske bånd. Produktet passer godt for deg som går fort på ski.

Du finner produktene her: Dame jakke,  Herre jakke,  Dame bukse, Herre bukse,

TRIAC hanske serie:

Skal du ha nye skihansker bør du ta en titt på den nye Triac-serien med hansker. Dette er en helt ny hanske fra Swix som er laget for å passe perfekt sammen med den nye stroppen på Triac 3.0. Man får hansken i en varm og en racing utgave. Personlig fryser jeg lett på hendene så den varme hansken er også topp til konkurranse.

Hanskene kan du lese mer om og kjøpe her: Milslukern.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.