Kategorier
Uncategorized

Se ut som et lag, føl dere som et lag.

Like drakter er noe mange forbinder med klubber, store bedrifter eller profesjonelle lag. Det blir mer og mer vanlig at mindre bedrifter og kameratgjenger også ønsker å gjøre litt ekstra ut av rittet eller turen. Dette gjelder om det er løping, triathlon, sykkel eller ski.

Det er noe litt eget å komme på trening eller møte opp på ritt når hele gjengen har like klær. Det bygger lagfølelse og gir enda mer motivasjon. Det er ingen tvil om at et sykkelkit med eget design gir noe ekstra. Dette har også blitt mer og mer vanlig blant kompisgjenger og firmaer som f eks skal på en tur. Det er ikke nødvendigvis lengre slik at det er kun de lagene som kjører ritt som benytter seg av dette. Noen vil ha drakter som ser nøytrale ut, andre ønsker at det skal skille seg mest mulig ut fra de andre. Her ser dere 2 utgaver:

Når det gjelder design er det kun deres egen fantasi som setter begrensingen. Det kan være et design ut i fra navnet, logo, et bilde, en trøye du har fra før. Da stort sett hele plagget kan designes kan det i teorien gjøres hva som helst. Her er et eksempel på hvordan man får en skidress ut av et froskebilde:

Ønsker din bedrift eller kompisgjeng å se ut som et lag og ikke bare en gjeng med tilfeldige utøvere? Det er lettere enn du tror.

Team Milslukern Ski og Team Milslukern Sykkel bruker Original Teamwear til sin teambekledning. Ønsker du å sjekke ut mulighetene tar du kontakt med de på salg@original.no. Det er lave minimumsbestillinger, gratis oppsett av nettbutikk, kolleksjoner både for elite og mosjonist. Du kan få varene sendt rett hjem, til Milslukern eller til din bedrift.

Ønsker dere like hjelmer, våtdrakter, svømmebriller, sykkelsko, ernæring, smørehjelp eller annet til laget hjelper Milslukern til med dette. Sammen med Original Teamwear kan vi lage et topp opplegg.

Dere har forstatt tid til å skaffe dere teambekledning til OsloTri, Birkebeinerrittet eller kanskje Oslo Marathon.

Vi høres!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.