Kategorier
Blogg Tester

Test av merinoulltrøye fra Icebreaker

Jeg har testet en ny merinoulltrøye fra Icebreaker, kalt Icebreaker BodyfitZONE Long Sleeve Half Zip. Icebreaker er en stor leverandør av merinoullprodukter av ypperste kvalitet. Modellen i denne testen kan brukes til ulike utendørsaktiviteter som eksempelvis langrenn, sykling og løping, fortrinnsvis om høsten og vinteren.

Icebreaker BodyfitZONE Long Sleeve Half Zip har en normal og behagelig passform. Sammenlignet med “vanlig” superundertøy, er modellen mindre tettsittende og kan derfor føles mer komfortabel å ha på seg. Ulltrøyen er forholdsvis lett med en vekt på cirka 275 gram.

Icebreaker anbefaler å bruke modellen under moderate til kjølige forhold, hvilket stemmer godt overens med min testing. Icebreakers utvikling av BodyfitZONE skal bidra til å kombinere temperaturregulering og gode pusteegenskaper i form av ventilasjonsspalter under armene og langs siden av overkroppen, med mer utpregede isolasjonssoner langs eksempelvis skulderpartiet og ermene. Modellens egenskaper sørger for at du også holder deg varm til tross for eventuelle fuktige forhold.

Videre har modellen en høy og rund hals, samt en glidelås som strekker seg ned til brystregionen. Glidelåsen kan benyttes for å regulere kroppstemperaturen ved behov. I tillegg har trøyen ekstra lange ermer med et hull til tommelen slik at du kan feste ermet rundt tommelen din ved behov.

Konklusjon
Med bakgrunn i testingen, er Icebreaker BodyfitZONE Long Sleeve Half Zip et anvendelig plagg å ha i klesskapet. Modellen kan brukes til mange forskjellige anledninger og sikrer at du holder deg varm under kalde forhold. Den har forholdsvis gode pusteegenskaper og er komfortabel i bruk.

Test utført av Milslukernambassadør, Andreas Ree.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.