Kategorier
Blogg Sykkel Team Milslukern Uncategorized

En annerledes sesong- med baby på slep

Hei, jeg heter Silje Stensrud og sykler aktivt på terrengsykkellaget Team Milslukern. I april i år så kom lille Mathea til verden og det tidligere så egoistiske (trenings-)livet ble brutalt og plutselig forandret. Trening og fysisk aktivitet har vært og er en stor del av livet til både meg og samboeren min, og for oss hører det med i en meningsfylt hverdag. Utfordringen er derfor hvordan man på best mulig måte kan ivareta det når man plutselig (og det er akkurat sann det føles- en dag fri, den neste fullstendig låst;) sitter der med en liten en. Fremover vil jeg blogge litt her inne om hvordan livet som aktiv småbarns mamma kan være. Kanskje du kan plukke opp noen ideer til hva og hvordan, få tips til utstyr og bekledning som kan fungere, eller kanskje du bare kan ha underholdning av det- og være glad for at du fortsatt er i din fantastiske egoistiske treningsboble! 🙂

Følg meg gjerne også på Instagram under navnet «siljestensrud».

DSC00442 (2)

Teknisk tøy for liten og stor! Swix har laget en fantastisk søt baby body- i akkurat samme materiale og med de samme egenskapene som supertrøya du kjenner fra før. Kul og funksjonell! Finnes i flere farger og størrelser.

Body og trøye kan kjøpes på Milslukern Sport- enten i butikk eller til ekstra gode priser i nettbutikken– sjekk ut link under..

Swix RaceX bodywear baby body

Swix RaceX bodywear tshirt

 

Vi blogges!

Hilsen Silje 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.