Kategorier
Blogg Konkurranse Langrenn Uncategorized

NorgesCup, Steinkjer

I helgen var det NorgesCup for langrennsjuniorene i Steinkjer. Til tross for mye mildvær og snøbare jorder i Trøndelag, hadde arrangørene klart å produsere nok kunstsnø til at det ble et flott arrangement. Det er på slike renn man skjønner hvorfor det er så stor bredde i toppen i norsk langrenn. NC for junior har 1000 hardttrenende startende hver dag i tre dager. Kompetansen i støtteapparatet om trening og skismøring er på et nivå som mange landslag i WorldCup vil misunne.

Håvard_pallMilsluker’n klubbene i Oslo gjorde en kjempeinnsats disse dagene, og fikk mange gode resultater. Spesielt var klubbresultatene til Kjelsås imponerende.  Kjelsås var den klubben som tok flest poeng. Til sammen 12 utøvere var blant de 30 beste som tok poeng i løpet av helgen.

Milsluker’n ambassadørene fra Kjelsås –  Nora Ulvang og Håvard Moseby  – klarte begge å vinne hvert sitt løp, og fikk med seg hver sin pallplass i tillegg. Hemingløperen Martine Engebretsen klarte også å få med seg både seier og pallplass fra Steinkjer.

Nora og Martine ble belønnet med tur til Ungdoms OL for den gode innsatsen gjennom helgen.
Det var kaldt og litt grov kunstsnø i helgen. Både Milsluker’n blå slip og grønn slip fungerte bra, og alle hadde kanonski.

For resultater:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.