Kategorier
Langrenn Løp Team Milslukern Triathlon

Test av vest fra Icebreaker

Jeg har testet vesten MerinoLOFT Helix Vest fra Icebreaker. Dette er enda et produkt fra Icebreaker som gir gode testresultater!

Om modellen
Helix er laget av det svært isolerende MerinoLOFT-materialet fremstilt av Icebreaker. Yttermaterialet består av polyester som sikrer holdbarhet og er vannavvisende, mens merinoull sikrer isolasjon, varme og pusteevne inne i selve vesten. Merinoullen skal ha pusteegenskaper som forbygger overoppheting. Vesten kan også benyttes som mellomlag under et ytterplagg. Sidene på vesten består av et stretch-materiale som sikrer at vesten kan utvide seg dersom det er behov for dette.

I bruk
Vesten har en behagelig passform. Den har en høy hals som sikrer at halsen er godt beskyttet mot vær og vind. Ved bruk puster vesten tilfredsstillende. Vesten er forholdsvis varm, og for min egen del ville jeg ikke benyttet den ved for varme temperaturer. Eksempelvis fungerer vesten utmerket ved løpeturer rundt null grader kombinert med en super under. I tillegg er vesten vannavstøtende.

Vesten er også anvendelig som et mellomlag under et ytterplagg, eksempelvis hvis man skal se på et skirenn eller være i alpinbakken.

Konklusjon
MerinoLOFT Helix Vest fra Icebreaker er en meget anvendelig vest som kan brukes ved ulike anledninger. Den fungerer utmerket som et ytterplagg ved trening og som et mellomlag ved aktiviteter med lav intensitet.

Test utført av Milslukernambassadør, Andreas Ree.

Nettbutikken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.