Kategorier
Blogg Langrenn Løp Tester

Test av superundertøy fra Craft

Da jeg prøvde superundertøyet Active Comfort fra Craft for første gang, fikk jeg et meget godt førsteinntrykk. Både over- og underdelen føltes meget behagelige på, og passformen var ypperlig. Men spørsmålet var om superundertøyet ville fungere like godt i bruk? Svarene får du ved å lese denne testen.

Om modellene
Serien Active Comfort fra Craft består av mykt og elastisk superundertøy som skal holde deg tørr, varm og komfortabel under aktivitet. Materialet er lett og varmende for optimal temperaturregulering, i tillegg til at det transporterer fuktighet fra kroppen. Dette sikrer at du ikke blir kald når du er i aktivitet.

Craft - superundertøy, overdel 1      Craft - superundertøy, underdel 1

I bruk
Superundertøyet føles meget behagelig å ha på og modellene har sømløst design for ekstra komfort. Både over- og underdelen passer utmerket, følger kroppens bevegelser og gir full bevegelsesfrihet.

Superundertøy 3

Videre er min erfaring at superundertøyet transporterer fuktighet på en ypperlig måte, og jeg føler det gir en god temperaturregulering. Selv ved trening med høy intensitet og mye fuktighet, transporteres fuktigheten fra kroppen og til plaggenes utside. Dette har medført at jeg ikke har blitt kald når jeg har redusert intensiteten mot slutten av intensive økter, hvilket er meget positivt. Superundertøyet har også fungert godt i regnvær ved at det ikke tiltrekker seg vann i særlig stor grad.

Konklusjon
Igjen, Craft leverer nok et toppresultat! Serien Active Comfort er et utmerket superundertøy og har førsteklasses passform. Fuktighetstransporten er på et høyt nivå og jeg har ikke noe negativt å si om modellene, helt ypperlige! For nettbutikken:

Test utført av Milslukernambassadør, Andreas Ree.

 Superundertøy 4

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.