Kategorier
Blogg Løp Tester

Test av løpsbekledning fra Craft

Den siste måneden har jeg testet Craft Brilliant Thermal løpsbekledning, både overdel og tights. Antrekket er vindavstøtende og delvis foret, hvilket gjør at løpsbekledningen er beregnet for trening på høsten og vinteren. Jeg har utført testene under ulike forhold og her presenteres testresultatene.

Om modellene
Craft Brilliant Thermal Wind Top har en ergonomisk passform bestående av et mykt og behagelig materiale. Den er delvis foret på innsiden og vindavvisende, i tillegg til at den tåler en del nedbør uten at det blir helt gjennomvåt. Videre har overdelen refleksdetaljer som gir god synlighet når du løper i mørket. Pusteegenskapene er gode og den har en lomme på brystet hvor du kan oppbevare nøkler med videre.

Craft - overdel          Craft 2

Craft Brilliant Thermal Tights er en foret løpetights med optimal passform og bevegelsesfrihet. Den består også av reflekterende materiale og har gode pusteegenskaper. På høyre side har tightsen en liten lomme for oppbevaring av mindre gjenstander.

Craft - underdel         Craft 5

I bruk
Craft Brilliant Thermal Wind Top har en behagelig passform og puster godt. Overdelen er forholdsvis varm og etter min mening passer den best for bruk når temperaturen er lavere enn ti grader. Det vindavstøtende materialet sikrer at modellen tåler en del vind og passer derfor utmerket på vindfulle dager. Løpetoppen kan også benyttes uten noen bekledning på innsiden.

Craft Brilliant Thermal Tights er en nokså varm tights og passer fortreffelig på kalde høstdager. Den er meget behagelig å ha på grunnet modellens forete innside. Passformen er veldig bra og den har ingen ubehaglige sømmer som gnager. Videre transporterer den fuktighet fra kroppen til plaggets utside på en tilfredsstillende måte.

Konklusjon
Her har Craft virkelig truffet blink på bekledningen! Passformen til overdelen og tightsen er helt perfekte sett fra mitt perspektiv, og passer for trening i kjølige temperaturer. Begge plaggene har god fuktighetstransport og er meget anvendelige for trening på høsten og vinteren under alle slags værforhold. Anbefales!

Test utført av Milslukernambassadør, Andreas Ree.

Nettbutikken

Craft 4 Craft 3 Craft 6

 

 

Ett svar til “Test av løpsbekledning fra Craft”

Hei!
Takk for test 🙂 Er lomma på brystet stor nok til en mobil, eller bare «småting»?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.