Kategorier
Blogg Løp Tester

Test av Craft Devotion Short Tights

I sommer og høst har jeg testet en kort løpetights fra Craft, kalt Craft Devotion Short Tights. Tightsen fungerer like godt til rulleski som til løping. Jeg har testet tightsen under ulike værforhold og er testresultatene er gode!

Craft Devotion Short Tights har ergonomisk passform med et mykt og behagelig materiale, og den har meget gode pusteegenskaper. Tightsen passer min figur godt og gnager ikke noe sted. Tightsen er anvendelig og kan benyttes både til løping, styrketrening og rulleski.

Craft 1

Jeg har testet tightsen i all slags vær, både under løpeturer på Mallorca i 30 varmegrader og i striregn i Bergen. Tightsen fungerer godt i solskinn og regnvær. Ved varme temperaturer ventilerer tightsen godt og ved regn absorberes ikke alt vannet inn i tightsen med en gang.

Tightsen har også en liten lomme med glidelås på høyre side for oppbevaring av mindre gjenstander. Riktignok får man ikke plass til en smarttelefon av normal størrelse i denne lommen.

 Craft 2

Konklusjon:
Craft Devotion Short Tights er en meget god tights som fungerer utmerket til løping og rulleski, både til konkurranser og trening. Tightsens gode pustegenskaper gjør at den fungerer godt i varme sommertemperaturer og til bruk innendørs. Den har en utmerket passform og sitter behagelig på. Anbefales!

Test utført av Milslukernambassadør, Andreas Ree.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.