Kategorier
Løp Sykkel Tester Uncategorized

Movescount best i test!

Som jeg også nevnte i min test av Suunto Ambit 3 Sport så er programvaren til Suunto klokkene utrolig bra. Nå har appen også fått best i test på TV2 hjelper deg!

Testen skulle finne ut av hvilke apper som som fungerte best og motiverte. Er ikke veldig overraskende for meg som bare blir mer og mer glad i Suunto jo mer jeg bruker det. Likevel er appen enda bedre når man bruker den sammen med Ambit serien. Testen finner du her: TV2 Movescount

Det som er ekstra kult med appen er at du kan lage små filmer over hvor du har vært. Desto mer info du dytter inn jo kulere blir «filmen». Her er en liten filmsnutt fra gjennomkjøring av Utflukt Enduro løypa.

Siden sist jeg skrev testen om Ambit 3 Sport så har jeg kjøpt meg min egen klokke. En Ambit 3 Run. Ja, det er den «kjipeste» av klokkene i Ambit serien. Jeg pleier ikke å gå i den fellen mer at jeg kjøper den «kjipere» varianten. For da går det litt tid så ender man opp med en dyrere og bedre uansett. Likevel er det ingenting som tilsier at dette er den rimeligste klokken i serien. For den fungerer like godt som Ambit 3 sport. Den har ikke mulighet til oppkobling mot wattmåler eller svømmefunksjoner. Utover dette så er det ikke noe forskjell etter hva jeg har merket. Det er veldig mye klokke for pengene hvis du skal ha en bra puls/gps klokke før vinteren.

 

Skal du ha en klokke som matcher den beste appen? Sjekk ut Ambit 3 Run eller Sport:

Ambit 3 Sport    Ambit 3 Run

Ole Christian Fagerli

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.