Kategorier
Blogg Løp Uncategorized

Test av sekken Osprey Rev 1.5

Jeg har hatt gleden av å teste lettvektssekken Osprey Rev 1.5 som hovedsakelig er beregnet for trening og konkurranse. For å teste sekkens allsidighet på en best mulig måte, har jeg testet sekken under løping, sykling og rulleskigåing. Testresultatene er meget gode!

Fakta om modellen: Osprey Rev 1.5 har en vekt på kun 340 gram. Dette inkluderer en 1,5 liters drikkeløsning. Sekken har ett hovedrom, i tillegg til ett lite rom hvor du kan oppbevare mindre gjenstander. Videre har sekken en såkalt «DigiFlip»-lomme for umiddelbar tilgang til smarttelefon og GPS-håndtering. Langs bæreselene har sekken lommer hvor gels og energibarer kan oppbevares lett tilgjengelig. I tillegg har sekken to brystremmer for optimalt passform og stabilisering.

Osprey Rev 1.5 (4) Osprey Rev 1.5 (2)

I bruk:

Jeg testet først Osprey Rev 1.5 under løping. På generell basis synes jeg at det å løpe med sekk er ubehagelig og unnlater derfor å bruke sekk dersom det ikke er absolutt nødvendig. Etter å ha testet denne sekken, har mitt syn endret seg. Osprey Rev 1.5 sitter utmerket på ryggen, den er stabil og «hopper» ikke opp og ned når jeg løper. Jeg merker nesten ikke at jeg har den på ryggen. Sekkens justeringsmekanismer gjør at den er enkel å tilpasse.
Drikkeløsningen er genial. Osprey har utviklet et magnetløsning på brystremmen slik at drikkemunnstykket til enhver tid er lett tilgjengelig og enkelt å feste. Ved bruk av andre drikkesystemer, har jeg opplevd at drikkemunnstykket til tider kan være vanskelig å få tak i siden det ofte flytter på seg under bevegelse. Dette er ikke tilfellet med Osprey sin løsning.
Hovedrommet til sekken er riktignok ikke så stort, men det er stor nok plass til å oppbevare skiftetøy og mat, altså det mest nødvendige for en treningstur. Eksempelvis kan du oppbevare tørt superundertøy og overtrekkstøy dersom det er behov for dette.
Sekken har også en egen «DigiFlip»-lomme for oppbevaring av smarttelefon. Denne lommen sitter langs bæreselen og er dermed meget lett tilgjengelig. Dessuten består den av et materiale slik at du kan benytte touchskjermen samtidig som mobilen ligger i lommen.
Etter å ha testet sekken for løping, prøvde jeg også sekken under sykling og rulleskigåing. De samme egenskapene og kvalitetene som beskrevet over, gjentar seg. Osprey Rev 1.5 virker også meget godt for disse aktivitetene.

Osprey Rev 1.5 (5) Osprey Rev 1.5 (6)

Konklusjon:

Osprey Rev 1.5 er helt rå og er den beste sekken jeg har brukt til trening. Den fungerer utmerket til løping, sykling og rulleskigåing. Jeg merker nesten ikke at jeg har sekken på, den er lett, i tillegg til at den mange gode og smarte løsninger. Denne sekken anbefales!

Se vår nettbutikk.

Test utført av Milslukernambassadør, Andreas Ree.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.