Kategorier
Blogg Sykkel Team Milslukern Uncategorized

Sesongen er i gang!

Forrige helg gikk startskuddet for årets maraton-sesong, med første ritt i Norgescupen, Helgøyatråkket. Team Milslukern stilte 3 ryttere til start; Torbjørn, Jeanette, og Silje. Det er alltid spennende å se hva værgudene tilbyr oss på ritt så tidlig i sesongen, men 2,5 grader og sludd som vi fikk oppleve i det vi kjørte inn på den fine øya ved Mjøsa var vel ikke akkurat det vi hadde håpet på. Heldigvis ble det opphold før start, og løypa hadde holdt seg utrolig bra. Helgøyatråkket går i en rundløype på ca 2,5km, der NC menn kjører 3 runder og damene 2. Løypa byr på mye sti, bratte kneiker, og lite knot- en skikkelig kapasitetsløype med få steder å hvile underveis. Slik vi liker det med andre ord! 🙂

Første ritt for sesongen er alltid spennende, og det er nå man skal få et svar på om alt arbeidet i vinter har gitt resultater. Samtidig er det alltid et sjokk for kroppen å komme i gang, blodsmaken er tilbake (glemmer alltid fra år til år hvor vondt det gjør!), og rittsykkelen (sittestillingen) er ikke helt kjørt inn ennå. Torbjørn kjørte inn til en mer enn godkjent 8.plass. Han sier selv at formen er langt fra på topp, så det lover jo bra for rittene fremover. Tror vi kommer til å se mye til han etterhvert. Jeanette og undertegnede kjørte mer eller mindre sammen hele rittet, og vi endte da med å dele 4.plassen. Alltid surt å komme rett utenfor pallen, men synes likevel jeg fikk mange positive svar under rittet og var greit fornøyd. Hadde uansett ikke minuttene som skulle til for å komme opp på pallplass, og da må man si at det var en ok start.

Rittet ble gjennomført på Specialized Epic S-works med fast track 2.2 s-works foran og 2.0 control bak. Squeezy energy drink på flaska og 2 Squeezy gel’er på lomma. Det fungerte bra!

I skrivende stund er teamet på vei til det blide Sørland for å vise muskler i «Å i heiane» i morgen. Selv har jeg slitt med en sår hals denne uken, og tar det litt som det kommer. Helt sikkert er det likevel at det blir en våt fornøyelse, da YR lover oss høljende regn på tosifret mm-nivå. Sesongen er virkelig i gang!!

Ha en fin, aktiv helg!

Hilsen

Silje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.