Kategorier
Blogg Sykkel Uncategorized

Assos T.tiburu S7: Den perfekte sykkelbuksa for norske forhold!

Assos har i mange år blitt brukt som referansenorm for andre merker når de produserer sykkelbukser. De kom i fjor med en helt ny sykkelbukse serie med 4 nye bukser, og det var knyttet stor spenning til hvordan det nye designet var blitt samt hvordan de ville havne i pris. Jeg var så heldig å fa teste både toppmodellen T.campionissimo og treningsmodellen T.equipe i fjor og ble meget imponert over begge modellene, men kanskje spesielt T.equipe buksen som er en utrolig god bukse uten at den koster skjorta.

I vår kom Assos med enda ett nytt tilskudd med den nye Tiburu S7 buksen og det er denne buksen jeg skal skrive om i denne omtalen. Buksen er litt tykkere enn de andre Assos buksene samt vind og vannavstøtende på viktige steder. Puten som benyttes i denne buksen er den samme du finner i T.equipe buksa som ble lansert i fjor. Dette er en medium tykk pute som gir utrolig god komfort og støtte.

Nå har jeg prøvd ut denne buksen i en måneds tid i kombinasjon med løse bein og må si jeg er utrolig imponert. Det som er det beste med denne buksen er komforten. Det flis lignende RX.610 stoffet føles mykt og behagelig mot kroppen. På tilsvarende plagg jeg tidligere har testet har jeg alltid irritert meg over at de vindtette stoffene på plagget har gått utover komforten og elastisiteten i plagget, men på denne buksen tenker jeg ikke over at det er der. Og puten som sitter i denne buksen er jeg kjent med fra før så den visste jeg var bra.

Dette er en bukse jeg vil anbefale på det sterkeste! Kan brukes fra midten av Mars til midten i November i kombinasjon med løse bein. Prisen på 1999 er heller ikke alt for skremmende med tanke på at det faktisk er enn Assos.

T_tiBuru_Front T_tiBuru_Bike_Back

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.