Kategorier
Langrenn Sykkel Team Milslukern

En hilsen fra Kristin

Hei!

Som nykommer på Team Milslukern for 2015 er det vel på sin plass med en liten introduksjon av meg selv.

Jeg deltok i mitt første sykkelritt i 2010 og har siden det hatt både god fremgang og ikke minst masse flotte opplevelser på sykkel. Jeg liker best maraton-ritt med mye sti/ teknisk terreng og har hatt en spesiell forkjærlighet for etapperitt i fine omgivelser (har syklet Transalp fire ganger, TransGermany, Alpentour, Breck Epic, Andalucia Bike Race to ganger, La Rioja bike race, Beskidy MTB Trophy, Swiss Epic).

Jeg sykler for å ha det gøy, og balansen mellom sykkel, jobb i Statoil og sosialt liv er viktig for meg. Det betyr at treningen ikke alltid blir optimal men det er heller ikke alltid det viktigste.. Det blir bra nok 🙂

Jeg liker å være ute og bruke det beste av alle årstider. Nå i oppkjøringen vinterstid betyr det mye alternativ trening – langrennski når det er blåswix-føre, skøyteski på klisterføre, randoski på pudderføre og piggdekk på hard snø og is.. ispedd noen kvalitetsøkter på rulla hjemme. Med så mye variasjon gjør det at jeg er ekstra gira når snøen går og det blir mer fokus på sykkel!

Siden ifjor har jeg begynt å jobbe i Nordsjøen, og med offshore-rotasjon betyr det nye muligheter men også nye utfordringer for sykkelinteressen.. Det er ikke alle ritt jeg vil få med meg, men til gjengjeld vil jeg ha muligheten til å gjøre mer som jeg ønsker i hjemme-periodene. Jeg vil måtte trene mer bolkvis enn jeg har gjort til nå, og periodifisere treningen mellom harde og lette uker. Det blir spennende å se hvordan det slår ut på resultatene, jeg tror det kan bli veldig bra. Foruten å tilbringe mange fine dager på sykkel er målet for iår å heve meg fra 2014-sesongen i de norske maraton-rittene. Sannsynligvis blir det et ritt eller to i utlandet..

Å være med på Team Milslukern gir en ekstra motivasjon for sesongen. Vi har sterke ryttere på både dame- og herresiden vil vi kunne gjøre det veldig bra som et lag i de norske rittene – det blir gøy! Det er også viktig for meg å ha tilgang på god kompetanse når man trenger noen å diskutere oppsett, utstyrsvalg og alt annet med.. derfor er jeg glad for å ha Milslukern i ryggen for 2015!

For 2015 sesongen blir jeg å finne på følgende sykler:

Konkurranse: Specialized Sworks Epic

Trening: Specialized Tarmac

Bare moro: Specialized Stumpjumper EVO

De siste ukene har det blitt mye langrenn på meg og jeg legger ved et tilfeldig bilde fra gårsdagens skøyte-økt. Blir ikke bedre enn dette 🙂

Vi snakkes!    Kristin Aamodt

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.