Kategorier
Ambassadør Konkurranse Langrenn Uncategorized

Fullsponset langrennsutøver for en sesong: Vi er godt i gang!

I høst søkte vi etter en heldig utvalgt mosjonist, som skulle få oppleve hvordan det er å få leve som en helsponset utøver igjennom en sesong. Denne utøveren ble Jan Petter og vi er har nå vært i gang en stund. Les her hvordan dette går. 

Prosjektet er som følgende! Vi har plukket ut en utøver fra en hel haug med gode søkere som skal få hjelp til; trening, ski, utstyr og tips/triks som kanskje ikke alle vanlige mosjonister vet. Så skal Milsluker’n Sport følge Jan Petter hele sesongen, slik at også dere andre kan plukke opp noen tips og lære. Med på laget er: Birkebeineren, Swix, Original Teamwear (Swix Teamwear), Fischer, Polar, Oakley og ikke minst Driv Trening. Så med leverandører fra øverste hylle og Milsluker’n Sport sin kompetanse kunne ikke utgangspunktet vært bedre.

 

Jan Petter fullførte 9.2 Holmenkollmarsjen med bravur og kom med følgende melding etter målgang:

Holmenkollmarsjen leverte som alltid en kanon opplevelse.
Regn, sørpe og sludd bød på utfordrende forhold for skirenn.
Det store spørsmålet var nå, smøre eller ikke?
Valget falt på lånte rubbeski fra Milslukern. Det viste seg å levere over all forventning- spiker feste og god glid i en løype med flere forskjellige fører. Over Fyllingen var det mest vannski med sørpe opp til anklene. Rubben var marinert i fluor- så ingen ising, heldigvis.
Fasit ble plassering som 208. En forbedring på 150 plasser fra i fjor.
Godt fornøyd!

 

Her kan dere se litt av søknadsfilmen og frem til Jan Petter fikk ja.

Etter dette var det mye som skulle på plass. Det viktigste først, nemlig treningen. Driv Trening er eksperter på å lage opplegg, testing og utføre kurs. Dette skulle Jan Petter få bruke maks og det startet med å teste hvordan formen lå an:

Utifra testingen laget deretter Driv Trening et opplegg for at Jan Petter skulle få mest mulig fremgang. Her er et utklipp fra en uke rett etter at testingen var unnagjort:

 

 

 

 

Da treningen var i gang var det klart for utlevering av utstyr. Fra Swix var det selveste Åge Skinstad som kom med tips og leverte utstyret Jan Petter skulle bruke:

 

Noe av det Jan Petter selv var spent på før prosjektet startet, var blant annet hvordan man tester ski. Aslak som er blant landets beste skiplukkere/testere ble derfor med Jan Petter ut i løypene for å vise hvordan man tester glid.

 

FØLG også Jan Petter daglig på Instgram: @

jan_petter_blir_skiloper

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.