Kategorier
Ambassadør Blogg Langrenn Løp Tester Tips Treningsglede

Therese Johaug Win Consept, endelig tilbake!

Therese Johaug og teamet hennes gjør det igjen, med friske nye farger gjentar de suksessen med Win Concept kolleksjonen de også førte i fjor, med et brak.
Dette settet husker jeg veldig godt at ble revet vekk fra butikker og nettbutikker på denne tiden i fjor og etterspørselen var stor! Derfor var gleden stor da den i år kom tilbake.

Ski stjernen vår Therese Johaug startet for et par år siden å designe og selge ski hansker og har de siste årene utviklet produksjonen med både langrennstøy og generelt treningstøy med lekkert design.
Her finnes det absolutt noe for en hver og meningen er at dette er tøy for alle!

Johaug WIN Concept Jacket er en teknisk treningsjakke for langrenn og andre uteaktiviteter. Jakken er designet med softshell og med dun padding i front for å beskytte ekstra mot vær og vind. Hetten er også ekstra polstret for maksimal værbeskyttelse. Det er også refleksdetaljer på armene. To praktiske lommer i front med god plass. Den føles veldig lett og ledig på kroppen da det er mye stretch i stoffet og vekten på jakken er minimal.
Det er en praktisk silikon kant nederst på jakken som gjør at den ikke sklir opp når man går eller løper med jakken på, stort pluss etter min mening!

Johaug WIN Concept Pants er en treningsbukse for langrenn og andre uteaktiviteter, akkurat som jakken. Buksen er laget med et vindtett softshell lag i front for ekstra beskyttelse mot kulde og god stretch på baksiden. Dette gjør at buksen er utrolig god på! Mykt og behagelig lag med tynn fleec på innsiden gir litt ekstra varme på kalde dager. Den har glidelås nederst på bena og kan strammes i livet. Absolutt noe av det mest behagelige jeg har gått tur med noen gang. Og for ikke å snakke om fargen, nydelig!

Jeg har brukt tøyet en del på tur allerede, både mens jeg går og løper og har inntrykk av det puster godt og er veldig allsidig. Med et tynt lag ull innerst er det perfekt å bruke nå utover høsten og vinteren. I år kommer dette fine settet i to nye farger, nemlig rustrød/sort og grå/sort.

Vær rask med å sikre deg dette settet, jeg håper du blir like fornøyd som jeg er!

 

Ambassadørhilsen Kristin Weyer-Larsen

Ett svar til “Therese Johaug Win Consept, endelig tilbake!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.