Kategorier
Blogg Løp Tester

Test – løpetights og T-shirt fra Bjørn Dæhlie

I et par sesonger har vi sett langrennslandslaget i fargerikt treningstøy fra Bjørn Dæhlie. Det ser utrolig bra ut, men holder det mål rent teknisk sett også? Jeg har hatt gleden av å teste flere produkter fra Bjørn Dæhlie denne våren, og her kommer mine vurderinger av Confidence T-shirt og Ignite Long Tights.

 Skjermbilde 2016-06-23 kl. 20.16.05
 Skjermbilde 2016-06-23 kl. 20.18.16
ProduktnavnBjørn Dæhlie T-shirt Confidence WBjørn Dæhlie Tights Ignite Long W
TestperiodeMai/juni 2016Mai/juni 2016
PassformSmal og figursydd uten at den sitter «klistret» til kroppen. Fin utringning i halsen som gir bevegelsesfrihet. Lang og god slik at den går godt over shorts/tights samtidig som den ikke glir opp. Inneholder en del elastan for ekstra comfort.Tightsen sitter godt på, og går akkurat til hoftekammen med snøring i livet. Glir ikke ned ved løping. Lengden på beina er ca 5 cm over ankelknoken (testet str. M og er 175 cm). Inneholder så mye som 20% elastan, som gir svært god bevegelsesfrihet.
Tekniske egenskaperTynt, lett stoff som gir en kjølig opplevelse. Meshpaneler under armer og i rygg for ekstra ventligering.Tightsen har få detaljer, den består av flere paneler, men de er i samme materieale. Den har en liten nøkkellomme i linningen foran ved høyre hoftekam.
BruksområdeLett god t-skjorte for løpeturer på varme vår- og sommerdager. Fin å bruke innendørs hele året.Behagelig tights for løping og rulleski på varme vår-, og kalde sommerdager med oppholdsvær.
KonklusjonEn fresh t-skjorte som også fungerer supert teknisk sett. De siste årene har jeg brukt mye «super t-skjorter» til trening på vår/sommer, primært for den gode passformen og de tekniske egenskapene. Her har vi en t-skjorte som er helt på høyden på de områdene.I utgangspunktet var jeg negativ til tightsen pga. manglende tekniske finesser som glidelås i leggen, glidelåslomme osv. Men etter å ha testet ut, er dette en helt topp tights til riktig bruk. Den er lett og god, og man kjenner nesten ikke den er på – en stor fordel at den ikke «sklir» ned ved aktivitet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.