Kategorier
Løp Tester

Fargefest med Kari Traa

I skrivende stund har endelig sola vendt tilbake! Det lukter nyklipt gress og syriner, og fuglene kvitrer på alle kanter. Den norske sommer’n er kanskje sparsom i kvantitet, men dæven så flott den er når den først viser seg! Det betyr også at min lokale lysløype endelig har tørket opp. Om ikke annet enn for noen dager.

Når jeg sier «endelig tørket opp», så sier jeg det med bismak. Hele våren har jeg kunnet si: «Så synd at det er så vått i skogen! Nytter ikke å prøve seg med noe annet enn gummistøvler der assa!» Glimrende unnskyldning for ei som ikke kan løpe på verken asfalt eller løpemølle.

Jeg vil jo egentlig gjerne løpe. Jeg elsker følelsen jeg får når jeg kan hoppe lett fra stein til stein eller lange ut bortover en snirklete sti. Uovervinnelig! Sterk! Rask! Frisk!

Helt til jeg, etter ca 200 meter, klapper sammen i knestående, gispende og pesende og overbevist om at jeg har de verst tenkelige lungesykdommer. For hva annet kan det være? Det er jo så himla vondt. Nå hadde jeg imidlertid ingen flere unnskyldninger. Men også litt ekstra motivasjon: Nye klær.

Jeg er så heldig å få teste Kari Traa sin Louise 3/4 Tights, Louise Tee og Mari LS.

Førsteinntrykk er omtrent sånn: «Oi! Det var mye farger!» I treningstøy-skuffen min ligger det nemlig nesten bare sorte bukser og enkle, ensfargede topper. Et stort gap mellom det som er foran meg nå, med fargede sømmer, rosa, gult, grønt, orange, og alt på en gang! Ole-Christian, samboeren min, er faktisk mye mer vågal enn meg når det kommer til neon-toner. Han er derfor super-entusiastisk og ber meg prøve de på med en gang.

Med fare for å virke beskjeden: Jeg ser awesome ut! Så frisk, energisk og glad! Når jeg titter i speilet ler jeg, bare fordi fargene faktisk gjør meg skikkelig blid.

Men hva med passformen da? Meg med mine wobbly bits? Vi tar det hele steg for steg:

Louise 3/4 Tights størrelse L: 

Ved første øyekast ble jeg veldig skeptisk til strikken i livet. Den er ikke av de bredeste og inni er det en smal strikk-tråd, noe som i utgangspunktet er skikkelig risky når man ikke har stram og flat mage. Jeg ser for meg tidenes muffins-topp og sier oppgitt til Ole: «Strikken er jo altfor smal!». Men det er den ikke. Ikke i det hele tatt faktisk! Buksen er såpass høy i livet at den går godt over mitt hofteparti og slutter ved navlen. Strikken føles behagelig og stabil, uten å stramme. Jeg blir faktisk veldig overrasket! Buksen er super-elastisk og myk i stoffet, skikkelig god å ha på seg.

Jeg digger de fargede sømmene i buksen! De er gule, grønne, rosa, alt om hverandre. Dessuten er det praktisk, for jeg oppdager at omtrent alle overdeler matcher perfekt.

På løpetur i skogen sitter buksen godt. Den siger overhodet ikke og føles luftig, nesten tørr, selv om jeg svetter skikkelig.

Denne er ny favoritt! Koster veil 599,- nå 479 kr i nettbutikken til Milsluker’n.

DSC05294

DSC05291

Louise Tee størrelse L:

Dette er en t-skjorte for de varme dagene. Eller studio-trening så klart! Den har mesh-stoff øverst på brystet, ryggen og under armene. Dette gjør t-skjorten veldig luftig og perfekt for svettefest. Den sitter godt på og føles akkurat like elastisk og nett som buksen. I beskrivelsen står det at den har smal passform, og det har den, men det er fortsatt godt med plass til runde former inni denne altså. Jeg digger at den er så lang, ingenting er mer ubehagelig enn korte treningstopper. Det er såklart fargene som gjør den kul! Jeg liker de inndelte farge-feltene og at grafikken gjør at jeg ser ekstra sprek ut! Stort pluss for refleksdetaljer på denne også.

Koster veil 399,- nå 319 kr og kjøpes her

DSC05282

DSC05268

Mari LS størrelse L:

Jeg elsker denne fargen! Jeg vet ikke om jeg skal kalle den rosa eller orange, eller kanskje neon-fersken, men den er SÅ fin! Bluferdigheten min melder seg riktignok når jeg bruker den første gang, jeg er jo ikke vant til å lyse opp på denne måten. Men jeg føler meg superfrisk! Selv om toppen har lange ermer, er den veldig sommerlig, luftig og nesten avkjølende. Den har en veldig, veldig tight passform og det gjør at jeg blir veldig oppmerksom på at magen min ikke akkurat er flat. Men med musikk på ørene og alene i skogen faller jeg fort inn i min egen verden, og oppdager at det faktisk er ganske behagelig med tight treningstøy.

Koster veil 399,- nå 319 kr og kjøpes her

DSC05338

DSC05335

Forresten! Hvis du virkelig skal ta’n helt ut, må du sjekke ut alt tilbehøret som matcher! Sokker, pannebånd, løpevotter… Virkelig full pakke!

DSC05400
2-pk pannebånd i gul og rosa 183 kr i Milsluker’n nettbutikk

Ett svar til “Fargefest med Kari Traa”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.