Kategorier
Blogg Team Milslukern

Kalas Cup Skullerud

Til onsdag er det klart for årets første Kalas Cup ritt. Vi kommer her med en liten forhåndsomtale før det braker løs.
Løype:

Årets løype er ny på grunn av ombygging nede ved Skullerudstua. Derfor er starten flyttet opp til vannverket og man har da lagt hele løypa på det øvre området. Man er derfor aldri nedenom Skullerudstua. Halve løypa er lik tidligere. Forskjellen kommer der man vanligvis kommer opp fra kloppene og kjører grusen tilbake. Her tar man rett frem og man får et skikkelig morsomt terrengparti på veien tilbake. Det er ikke mye bakker her, men teknisk morsomt så man har mye å tjene på å være teknisk god. Den nye løypa var veldig morsom. Jeg likte denne bedre enn den gamle, mindre bakker og mer teknisk morsomt terreng.

Løypa kan du se på Strava her: Strava

Utstyr:

For de som har utstyr å velge mellom så er det helt klart en fulldemperløype, men du kommer til å ha det gøy uansett sykkel. Når det gjelder dekk så er det så og si helt tørt rundt løypa. Skulle det bli regn på rittdagen så blir det nok ikke krise-gjørmete, men glatt.  Slik det er nå (tørt)  har volum mer å si enn mønster på dekkene. Selv kommer jeg til å kjøre et litt grovt dekk foran og et mer lettrullende dekk bak. Fast Track Control 2.2, Rocket Ron 2.25 Snake Skin, Renegade 2.3 (bakdekk) er alle gode valg.

Når det kommer til utveksling for de som har 1 drev foran, så trenger man ikke å gå noe ned fra det man vanligvis bruker. De bratteste bakkene er de samme som har vært i denne løypa før. Selv kjørte jeg rolig rundt i dag, og 38 foran, 40 bak var ikke noe problem.

 

Alt i alt ligger det an til å bli en topp dag på Skullerud. Dette er topp trening midt i uken. Vi er der med Team Milslukern, ses på start!

skullerud ny

 

Her er en film vi fant som viser den nye delen av løypa:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.