Kategorier
Matblogg

Pasta- og kyllingrett!

Etter en god treningsøkt er det viktig og fylle energilagrene, så kroppen kan restituere.
Det er viktig og få i seg både karbohydrater, fett og proteiner.  Denne retten har en super kombinasjon av alt også smaker den fantastisk godt, og om man ikke skulle ha lyst på fullkorns pasta så er den like god med fullkorns ris.
I tillegg er den utrolig lett og lage tok meg bare 20 minutter. Den passer derfor perfekt inn i en hektisk hverdag!

Ingredienser 4 personer:

800 g kylling filet / strimlet svinefilet
170 g bacon
400 g fullkornspasta/ fullkorns ris
1 pakke cherry tomater
1 rødløk
2 fedd hvitløk
1 pakke baby spinat
halvt glass pesto (grønn eller rød)
kylling krydder
parmesan eller annen ost
trinn for trinn

1. Stek bacon i en panne, kan også stekes i ovnen på 200 grader, til det blir sprøtt og godt.
2. Skjær kyllingen i små terninger, ta gjerne på en god krydderblanding, så stek kyllingbitene i bacon fettet om du hadde baconet i pannen. Husk og snu kyllingbitene ofte så de ikke blir brent.
3. Kok opp vannet til pastaen, husk og tilsett en klype salt. Hell så i pastaen når vannet koker
4. Del opp Cherry tomatene, hakk opp løken og hvitløken, og ta det i pannen sammen med kyllingen og la det være i pannen i 1-2 min.
5. Bland så alt sammen: pesto, pasta, cherry tomater, løk, hvitløk, kylling, og spinat.
6. Legg det over på tallerkener, så strø videre på bacon biter og fersk revet parmesan ost.

Kos dere med en fantastisk middag.

Hilsen Kristine

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.