Kategorier
Blogg Løp Tester

Test av vårens løpsbekledning fra Craft

I april har jeg testet vårens nyheter innen løpsbekledning fra Craft. Jeg har testet jakke, tights og t-skjorte. Craft har virkelig truffet blink i år, videre følger testresultatene.

Devotion Jacket er en svært lett og komfortabel jakke. Den har en ergonomisk passform og består av et mykt og behagelig materiale som er både vann- og vindavvisende. Modellen tåler dermed moderate mengder med nedbør og vind. Jakken er nok ikke beregnet for de mest fuktige og kalde dagene, men passer ypperlig for vår- og sommermånedene. Pusteegenskapene til jakken er gode. Den er utstyrt med hensiktsmessige ventilasjonsspalter under armene, ved skuldrene og langs sidene. I tillegg er modellen utstyrt med en liten brystlomme og en strammemekanisme langs den nedre kanten av jakken.

Craft2

Devotion Tights sitter behagelig på ved bruk og har ikke noen sømmer som irriterer. Tightsen har god stretch og gode pusteegenskaper ved at den transporterer fuktighet fra kroppen til plaggets utside på en tilfredsstillende måte. Modellen har egnete ventilasjonsspalter på baksiden langs hoften, i tillegg til i knehasene. Tightsens materiale sørger også for at den tørker raskt etter bruk. Videre har tightsen glidelås langs leggene, refleksdetaljer og en liten lomme langs setet på høyre side.

Craft3

Active Comfort SS er en lett og pustende t-skjorte. Modellens sonetilpassede materialstrukturer gir effektiv temperaturregulering. T-skjorten sitter godt og er meget behagelig å bruke grunnet dens hensiktsmessige passform. Det jeg spesielt liker med denne t-skjorten er at den er noe lengre enn andre tilsvarende t-skjorter. Modellen fungerer både som undertrøye ved litt kjølige temperaturer og som treningstrøye alene i mildere vær.

Craft4

Konklusjon
Jeg er særdeles godt fornøyd med alle produktene. De har alle god passform og er behagelige å bruke. Pustegenskapene til modellene er meget gode. Trenger du et nytt løpsantrekk for sesongen kan dette anbefales!

Test utført av Milslukernambassadør, Andreas Ree.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.