Kategorier
Blogg Konkurranse Sykkel Team Milslukern Uncategorized

Presentasjon av Ola Kjøren. Norgesmesteren har valgt Team Milslukern i 2015!

Da skriver kalenderen 2015 og en ny sykkelsesong kryper stadig nærmere. Foreløpig har vel den forrige aldri helt sluttet da sykkelføret i Oslo har vært på plass stort sett hele høsten.

  Jeg er ny på Milslukern-laget og jeg gleder meg til et nytt og spennende 2015 sammen med gode lagkamerater! For den kommende sesongen blir det flere endringer for min del, og fokuset blir rettet mot morsomme norske maratonritt! Jeg gleder meg til å sykle ritt som Terrengsykkelrittet, UltraBirken, Helterittet og andre harde utfordringer!

Etter mange år med fokus på rundbane har jeg i løpet av forrige sesong bestemt meg for å trappe ned rundbanekarrieren. Dermed ble rundbanesatsingen avsluttet med en 4. sammenlagtseier i norgescupen sist høst. Jeg kan se tilbake på svært mange fine opplevelser med bra folk, fine steder og både råbra og dårlige dager på sykkelen. På rundbanesiden står jeg igjen med 8 medaljer fra norgesmesterskap, både i rundbane og sprint, mange nc-seirer i enkeltritt og flere gode uci-ritt utenlands der to seire i Danmark er gode høydepunkter.

Helt siden jeg var liten har jeg elsket å leke på sykkelen, og den har blitt brukt utallige timer i hele oppveksten. Opp til juniorsalderen kombinerte jeg langrenn- og sykkelsatsing, men da ble valget om å satse på terrengsykling tatt. Det er jeg veldig glad for, og det har brakt med seg utallige morsomme og minneverdige opplevelser fra mange steder rundt om i verden. Etter min mening er terrengsykling den morsomste idretten man kan drive med, og det at man må være god både fysisk, teknisk og mentalt for å vinne gjør at det er en kompleks idrett å takle optimalt og at man alltid har områder å forbedre!   Med endret fokus kommer også ny motivasjon, og for 2015 gleder jeg meg til å sykle morsomme maratonritt, først og fremst her i Norge. Etter NM-gullet i maraton på Furusjøen sist sommer er jeg lysten på å kjøre fort med NM- og Milslukern-trøya på brystet! Sammen med resten av Milslukern-laget ligger alt til rette for et spennende nytt sykkelår!

På laget har vi tilgang til det råeste utstyret, et godt støtteapparat med god organisering og lagkamerater på toppnivå! Det gir god matching på treninger og samlinger, og når vi gjør jobben jevnt bra over tid pusher det forhåpentligvis oss alle et lite skritt videre! Utover vinteren kommer det flere innlegg om både treningen vi gjør og hva slags utstyr vi kommer til å bruke i sommer. Etter at jeg for 2,5 år siden avsluttet byggingeniør-utdanningen i Trondheim satte jeg jobbingen på vent, men jeg er nå på utkikk etter en relevant jobb som kan kombineres med nasjonal satsing i 2015 – og satser på at første del av 2015 bringer med seg noe spennende også på jobbfronten. Før sykkelsesongen starter opp i Norge håper jeg på en bra vinter med mye fin skigåing, og forhåpentligvis noen pudderdager med telemarkskiene! Stay tuned for oppdateringer utover vinteren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.