Kategorier
Blogg Langrenn

Min lille hemmelighet, Winforce Booster.

Dette er et produkt jeg har testet mye, men har vært i tvil om jeg skal skrive om det. Hvorfor? Fordi konkurrentene mine kanskje leser testen. Som du da skjønner er dette et produkt jeg elsker.

Winforce er en Sveitsisk produsent av ernærings-produkter som skiller seg litt i fra andre leverandører. De har ikke masse produkter og sponser ikke masse utøvere, men de produktene de har er veldig gode. Men selv om de ikke sponser masse utøvere så vet jeg at flere handler det for egne penger da produktene er bra. Det er slik jeg selv også kom over produktet i denne testen.

Winforce har i Norge blitt kjent for sine kokos-gel og sin sportsdrikk for lengre distanser, men Winforce booster er ikke like kjent. Derfor starter jeg med test av Booster

Booster er i korte trekk en koffein/sukker shot med L-Carnetine. Det som skiller den fra en del andre koffein produkter er styrken. I en liten flaske på 35 gram er det så mye som 160 mg koffein (17,5 gram karbohydrater og 350mg L-Carnetine). Som sammenligning har en del andre produsenter ca 30 mg koffein i en gel. Dvs at du må ha i deg 5 gel for å få samme mengde som en liten shot med booster.

Så hvordan testet jeg booster?
-2 økter med bakke intervaller og 2 økter samme runden uten.
-Birkebeinerrittet
-VM lillehammer
-Jeg fikk også en til å teste det på løpe intervaller på mølle flere ganger med og uten.

For å starte med intervallene så gikk intervallene jeg kjørte med Booster vesentlig fortere og var lettere og gjennomføre. Det var såpass forskjell for min del at jeg fikk en til å teste det på mølle. Og tilbakemelding var det samme fra testperson 2.
Nå er det ikke noe hemmelighet at koffein er prestasjonsfremmende og mye brukt innen toppidrett. Mange utøvere på topp nivå drikker feks ikke kaffe eller får i seg koffein utenom konkurranse. Dette fordi de vil ha mest effekt på konkurranse dagen. Det som var spesielt var at jeg har aldri hatt samme effekt av andre koffein produkter som av Booster. Jeg følte meg utrolig kvikk og klar for å ta i og klarte å ha det vondt lengre.

Den samme følelsen hadde jeg i Birkebeinerrittet. På en dårlig dag så begynte jeg å fyre løs med boostere fra Kvarstad og inn. Selv om beina ikke ble noe bedre så klarte jeg å ta i mer og henge med gruppa inn.

På VM følte jeg ikke at jeg hadde noe å tape så der ble det kjørt på ekstra mange Boostere (4 på 1,5 time). Det var også den beste dagen jeg hadde på sykkel i hele fjor.

Dette derimot er et produkt du MÅ prøve før renn/ritt. Og da på harde intervaller som er mest mulig likt en konkurranse situasjon. Fordi man kan få litt skallebank og tåler man ikke koffein så godt kan man få problemer med magen. Men det er absolutt verdt et forsøk og har blitt fast inventar hos meg på konkurranse. På korte konkurranser helt i fra start, på lengre konkurranser siste 1,5 time.

Pris: 499,-
Nettbutikk: Link

Innhold Winforce Booster
Innhold Winforce Booster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.