Kategorier
Ambassadør

Ola Kjøren

Norgesmester i maraton terrengsykling 2014 og rundbane 2015, samt 4 ganger vinner norgescupen i terrengsykling sammenlagt sier det meste om kapasiteten til Ola.

 

 

  • NAVN: Ola Kjøren
  • FØDT: 17/10/1986

Om meg:

For 2015 blir fokuset på maratonritt – primært de store nasjonale rittene. Etter å ha avsluttet en lang rundbanekarriere nå i høst, håper jeg å kombinere flere av de kule, norske maratonrittene med en jobb som byggingeniør – og jeg gleder meg til et 2015 som blir spennende både på sykkel- og jobbarenaen! Det er mange maratonritt i Norge jeg gleder meg til å sykle, og ser fram til et morsomt år med resten av gjengen i Team Milsluker`n!
Jeg sykler fordi følelsen av å være ute i skogen og takle de fysiske og tekniske utfordringene terrengsykling gir er en rå følelse, og det å ha dager der alt klaffer både teknisk og fysisk er helt rå – enten det er i et viktig ritt eller på en stitur med kompiser, eller en intervalløkt helt alene! Jeg gleder meg til å sykle maratonritt neste år og få nye utfordringer i nye ritt, og ser veldig fram til å kjempe om seirer i ritt med NM-trøya!

Meritter: 
– Norgesmester maraton 2014.

– Vinner av NC Rundbane sammenlagt 2014, 2012, 2011 og 2010.

– Sølv i NM rundbane og bronse i NM sprint, 2014.

– Totalt 9 NM medaljer.

– Vinner av Ultrabirken 2010.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.